📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
MaszAyahuaskę napisał/a:
Pedro wygrał zakład...
chyba kurwa przegrał ale chuj, nie czepiam się generalnie szczegółów...
Etui skradło szoł ...
HAL9000/2 napisał/a:
chyba kurwa przegrał ale chuj, nie czepiam się generalnie szczegółów...
w twojej wypowiedzi jest coś niepokojącego
Skurwysyn , po jedzeniu nie zapomniał o paleniu, prawdziwy dziarski Hank a do tego koszula Dolce & Gabbana.
Szacun
Szacun
Aż się bażanty z tyłu popłoszyły takie to pojebane
Nie wiem czy żaba nie miała więcej zębów od Pedra. Generalnie raczej ją zamemlał niż zagryzł. Niemniej jednak - dali oboje radę. Ten żab i Pedru
A mnie zastanawia jak to jest. Bieda, aż piszczy. Szopy ze starej blachy, koszula z oberwanymi rękawami. Ale każdy ze samrtfonem i złote sygnety na palcach.
W sumie to u nich można to uznać, za powiew cywilizacji. W porównaniu do tego co jedzą na co dzień, to jedzenie wprost z Francji jest chyba luksusem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów