Świeżej się chyba nie da.
Świeżej się chyba nie da.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W chińskiej restauracji 4 tysiące dolarów, ale na Tajwanie, luzem, na grilla 70 dolarów.
Nie byłem na Tajwanie. Kiedyś opiszę wrażenia.
Azjaci to taka rasa, co wpierdoli wszystko. Dosłownie wszystko. Kiedyś zjedzą ten świat.
Pomyśl o tym jedząc polskie flaczki wołowe, wieprzowe, kaszankę, czy bigos z kiszonej kapusty.Jak można delektować się serami, które psuły się rok, dwa i jak już odpowiednio się zepsuły to stały się drogim smakołykiem? Co kraj to obyczaj. Jak była u nas bieda, to wszystko co żywe ludzie łapali i jedli. Tam urozmaicona kuchnia nie jest z kaprysu. To wynik ewolucji i biedy. Gdybyś żył miesiąc bez mięsa, to i szczura być opierdolił. Tylko pamiętaj odciąć ogon przed przyrządzeniem. Polecam pieczone na rożnie. Bo dziki gołąb, czy wrona to już rarytas, delikatesy i wątpię, czy byś złapał. W razie wojny, biedy w pierwszej kolejności ludzie zażarliby swoich przyjaciół-koty i psy. Ruszałbyś co wieczór na łowy, żeby jakiś rosołek następnego dnia dzieciom mieć z czego ugotować. Żyjemy od 20 lat w czasach dobrobytu, jakiego jeszcze nigdy nie było w naszej historii i to się skończy. Może nawet szybciej, niż myślimy i zawsze trzeba być gotowym, żeby przeżyć.
Przysmak kurwiszonów od aborcji
Przecież to nie ludzki płód Ludzki to bym chętnie sam opierdolił do zimnego piwka
Azjaci to taka rasa, co wpierdoli wszystko. Dosłownie wszystko. Kiedyś zjedzą ten świat.
jest nawet przysłowie, że chińczyk zeżre wszystko co ma 4 nogi, prócz stołu i wszystko co ma skrzydła prócz samolotu ale podobno jest tak od czasów Mao, który im zafundował taki głód, że kto wybrzydzał i nie jadł robaków albo innych skorpionów po prostu umierał... tak się nauczyli i tak im zostało
jedliście kiedyś prosiaka, przyrządzanego przez wyśmienitego kucharza,
pewnie mało kto,
ale, tak wyśmienicie delikatnego mięsa nie pamiętam
to jest pojebane, ale
jedliście kiedyś prosiaka, przyrządzanego przez wyśmienitego kucharza,
pewnie mało kto,
ale, tak wyśmienicie delikatnego mięsa nie pamiętam
Kiedyś w Zakopanem byłem na szkoleniu jako członek GKRPA i coś nam górale opalali ogniem i podawali. Dobre to było, ale tak jak reszta zbawicieli z którymi byłem byłem pijany w trzy dupy i nie wiem, co wtedy zjadłem.
Najlepszy rodzaj mięsa a ty narzekasz, ale przetworzone gówno z McDonald ci pewnie smakuje. To raczej Europejczycy to taka nacja co wpierdoli każde gówno choćby nie wiem ile chemii w sobie miało.
Ja pierdole, jak ja sie ciesze ze pochodze z polski!
Spoko w Polsce zjada się zupę z żołądka, zupę z krwi albo jelenie jądra... tutaj ktoś sobie zjadł rozwinięty płód, który niewiele różni się od utuczonego syfem cielaka.
Żreć jak świnia, wyglądać jak gówno, mlaskać jak nienażarty ... to 3 główne zasady dotyczące WSZYSTKICH tego typu filmów z udziałem małp z 3-go świata. Ha tfu.
napisał ktoś kto pewnie po powrocie z nocnej zabawy uwalił się kebabem od turka i wyglądał jeszcze gorzej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów