18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:28
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Riddler vs Czarnuszek - teraz popularne
🔥 Alkokomando - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JoSeed 2025-01-08, 8:52 5
Łooo... Za śniadanie dziś dziękuję... 🤢
Zgłoś
winters506 2025-01-08, 9:06 57
Azjaci to taka rasa, co wpierdoli wszystko. Dosłownie wszystko. Kiedyś zjedzą ten świat.
Zgłoś
nowynick 2025-01-08, 9:09 12
Cielęcina w sklepach to mięsko krów żyjących mniej niż 2 miesiące(z definicji), więc większość z Was zajadała się podobnym posiłkiem tylko zamiast łba obok były kopytka i ogórek kiszony 😉
Zgłoś
darayavahus 2025-01-08, 9:16 21
Jak można jeść gotowane mięso, przecież to w ogóle smaku nie ma. Usmażyć, zapiec i wtedy wpierdalać.
Zgłoś
zajac1190 2025-01-08, 9:32 5
Ja pierdole, jak ja sie ciesze ze pochodze z polski!
Zgłoś
patmon 2025-01-08, 10:07 8
Wśród tych skośnych ras i narodów to całkiem normalne i na porządku dziennym jak u nas zrazy, schabowe, czy bigos. W mojej rodzinie był wujas co w latach siedemdziesiątych i osiemdziesiątych we Francji mieszkał i pracował u arystokracji i w chuj zamożnych bogatych ludzi, to opowiadał kiedyś, co w głowach się nam nie mieściło, że oni za kupę kasy zamawiali i dostawali płody właśnie najświeższe i najdelikatniejsze rarytasy jak jagnięcina, cielaki wszelkich zwierząt hodowlanych czy dzikich, takie co na świat przyszły to w łeb od razu i do gara na królewskie stoły jako najbardziej pożądane smaki. Pamiętam jak na wiosce znajomi i sąsiedzi mówili, że wujas nam kłamie i pierdoli głupoty, wspominając lata powojennej Polski, że ktoś z głodu zabił konia zjadł, a we Francji to takie bogactwo, że na pewno tak nie było 😲
Zgłoś
Steven_Seagull 2025-01-08, 10:09 4
I pomyśleć, że większość ludzi na tej planecie wygląda/ma zwyczaje podobne do tego typa. Mieszkają w Azji i Afryce. W Ameryce Południowej też są asy. W dodatku rozmnażają się w zawrotnym tempie, podczas gdy my stoimy w miejscu. Dokąd to wszystko zmierza?
Zgłoś
Zulu-Gula 2025-01-08, 10:09 1
winters506 napisał/a:

Azjaci to taka rasa, co wpierdoli wszystko. Dosłownie wszystko. Kiedyś zjedzą ten świat.

Oni wjebią samych siebie.

Chińczycy wpierdalają potrawy ze swoich płodów pochodzących z aborcji lub celowego poronienia.
Na Tajwanie ludzkie płody można kupić za 70 dolarów i tam są one uznawane za "delikates" na grilla.
Zgłoś
radek653 2025-01-08, 10:26 28
Żreć jak świnia, wyglądać jak gówno, mlaskać jak nienażarty ... to 3 główne zasady dotyczące WSZYSTKICH tego typu filmów z udziałem małp z 3-go świata. Ha tfu.
Zgłoś
inzGamon 2025-01-08, 11:09 2
Nie ma bata, żeby odpalił ten film.
Zgłoś
Zinou0 2025-01-08, 11:15
darayavahus napisał/a:

Jak można jeść gotowane mięso, przecież to w ogóle smaku nie ma. Usmażyć, zapiec i wtedy wpierdalać.

To chuj z ciebie nie kucharz
Zgłoś
smc 2025-01-08, 11:16 1
Zulu-Gula napisał/a:

Oni wjebią samych siebie.
Chińczycy wpierdalają potrawy ze swoich płodów pochodzących z aborcji lub celowego poronienia.
Na Tajwanie ludzkie płody można kupić za 70 dolarów i tam są one uznawane za "delikates" na grilla.

Pierdolisz. Całkowita nieprawda.

Pomyliłeś się conajmniej o trzy zera.
Zgłoś
BarmanInternetu 2025-01-08, 11:23 1
Przysmak kurwiszonów od aborcji
Zgłoś
Zulu-Gula 2025-01-08, 11:29 1
smc napisał/a:

Pierdolisz. Całkowita nieprawda.

Pomyliłeś się conajmniej o trzy zera.

W chińskiej restauracji 4 tysiące dolarów, ale na Tajwanie, luzem, na grilla 70 dolarów.

Link dziennik.pl
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem