Gdzieś na lotnisku, nie wiem czy w Brazylii czy nie, znaleziono takie oto słodycze i przekąski
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ja nie rozumiem, tyle się słyszy, że Kolumbijczycy mają prywatne samoloty i łodzie podwodne do przerzutu, a ludzie dalej ryzykują pierdel w kraju trzeciego świata dla kilku dolarów.
nowynick napisał/a:
ja nie rozumiem, tyle się słyszy, że Kolumbijczycy mają prywatne samoloty i łodzie podwodne do przerzutu, a ludzie dalej ryzykują pierdel w kraju trzeciego świata dla kilku dolarów.
Kartele dostają zamówienia na nowe dziwki do więzienia i tak kminią powolutku.
Zawsze mnie zastanawia po co przemycać narkotyki w takich ilościach. Nie mogą sobie ich na miejscu wyprodukować? Odchodzą koszty transportu i ryzyko złapania.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Czy raczej mają jakieś systemy na takie opcje
Czy raczej mają jakieś systemy na takie opcje
jak się kapnął? pringelsy w Brazyli są droższe od koksu ;P
Wiele osób do Europy lub innej części świata próbuje na własną rękę przewieźć narkotyki. Nie każdy ma gruby hajs na profesjonalny przerzut.
wydaje mi się tak, że kartel opłaca jakiegoś tam da silve i puszcza go z takimi fantami i go łapią z kilogramem czy podobnie a gdzieś w innym miejscu idzie kilkaset kilo koksu bez przypału ale to tylko moje zdanie i nie mam pewności:D
Jest jakaś wielka różnica między zwykłymi czipsami a pringlesami? Są jakieś smaczniejsze czy tylko o kształt chodzi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów