Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale smalec też beżowy, a nie biały, jak to smalec.
Ten najtańszy w kostce ze swinia nadrukowaną jest biały. Wiec by soe zgadzało
I to uderzenie łbem o podłogę, ten dźwięk to miód dla uszu
Jakby puste wiadro upadło na podłogę
To smalec jakis nerwus i jego chyba powinni pare razy dobrze rozsmarowac
Kurwa dałem Ci piwo a chciałem zacytować..
Smalec wyglada jakby już miał dość a człowiek przyciśnięty do ściany robi takie rzeczy
Co do murzynów opowiem wam taka szkolna przygodę mojego kolegi. Ogólnie murzyni to kurwy i tyle. Nie każdy ale większość. Pracuje w Irlandii jakieś półtora roku. W firmie gdzie się spawa tanki, fremy itp.. poznałem ziomeczka z Polski co mieszka tu ponad 10lat na miejscu. Przyjechał za nastolatka więc poszedł do szkoły. Ogólnie gość w porządku, charakterniak. Więc poszedł do Irlandzkiej szkoły i zaraz na starcie miał taką o to przygodę z trzema murzynami w kiblu ot tak z nienacka wzięli i we dwóch go trzymali a trzeci go okładał. We trzech. A że chłop nie jest pizda to później po kolei ich eleminowal. To mówił, że pojedynczo to dwóch się popłakała, jeden jakiś tam próbował opór stawiać ale mu nie wyszło. Później już miał spokój do końca szkoły. Murzyny to kurwy są. Koniec historii.
I bez tej historyjki wiadomo że czarnuchy to kurwy. Nikomu tutaj nie trzeba tego udowadniać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów