Czyli tutorial życia codziennego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
haha? a mamusia widziała co dziecko robi po szkole? Jeśli to miało być śmieszne to, przykro mi, ale Ci nie wszyło...
Stara pewnie bije go miotłą a potem chowa do szafy a tam mieszka na wieszaku. Tam ma sporo czasu na pojebane pomysły, dlatego gdy mamy nie ma nagrywa filmiki
Stary go w pufie choduje.. na kromkach z masłem..
Nie lubię hejterów. I trolli.
Łe, rozebrałby się i nasrał na skibę, a tak to... słabo.
kurwa czerstwy chleb...
Rucham w dupę chińskie laski.
Że on się nie wstydzi tego puszczać w obieg... ;-(
HIV to nowotwór xD o losie... Weź się spakuj z całą rodziną na taczkę i zjedź z górki
Szkoda, że nie ujebał sobie palców przy krojeniu.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów