📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nikt mu nie jebnął, bo by się później okazało że to jakiś aktywista LPG robił swój performens i by ten ktoś miał przejebane.
To ja wam powiem dlaczego nikt mu nie jebnął. Jak kogoś jebniesz możesz mu zrobić krzywdę. Następnie możesz za to odpowiadać przed sądem. Nikt nie chce mieć problemów i tyle. W powyższej sytuacji żaden sąd nie zgodziłby się z wersją, że jebnięcie było w granicach obrony koniecznej. Żaden.
Darkwaterfall napisał/a:
To ja wam powiem dlaczego nikt mu nie jebnął. Jak kogoś jebniesz możesz mu zrobić krzywdę. Następnie możesz za to odpowiadać przed sądem. Nikt nie chce mieć problemów i tyle. W powyższej sytuacji żaden sąd nie zgodziłby się z wersją, że jebnięcie było w granicach obrony koniecznej. Żaden.
W końcu jest jeden który wie dlaczego mu nie wyjebali. Widać że reszta sadola pierw napierdala a później myśli, typowe myślenie dla tępaków.
Rogrog napisał/a:
W końcu jest jeden który wie dlaczego mu nie wyjebali. Widać że reszta sadola pierw napierdala a później myśli, typowe myślenie dla tępaków.
nikt z tych krzykaczy by nic nie zrobil, to jak z psami im mniejsze gowno tym glosniej szczeka
SzychaRKS napisał/a:
nie mam wujka i nie jestem twoim kolegą
Tak naprawde to huj mnie obchodzi kto Cie uczył zakładania dzwigni na huja. A napisałem kolego bo chciałem być miły ale jak widać jesteś jebanym bucem więc huj ci w morde.
SzychaRKS napisał/a:
nie mam wujka i nie jestem twoim kolegą
"Znajomy to ktoś, kogo się zna lub taki ktoś, o którym ktoś coś wie, z którym się zetknął.
Kolega to inaczej towarzysz pracy, nauki, zabawy.
Przyjaciel to osoba pozostająca z kimś w bliskich, serdecznych stosunkach lub osoba okazująca komuś lub czemuś swoją sympatię, sprzyjająca czemuś."
Kolego czy tego chcesz czy nie, zgodnie z definicja tego slowa jestes jego kolega bo siedzicie razem na tym samym "forum" czyli uczestniczycie razem w zabawie. Pozdrawiam,
Twoj kolega z sadistic.pl
Uliczny wojownik aż mi się przypomniała taka bijatyka co szłeś i napierdalałeś w samochody i leszczy na gameboya...
Ubrany w buty..
kolesie z małymi fitami i grube brzydkie babsztyle zrobią wszystko że by zwrócić na siebie uwagę i być chociaż chwilę w centrum zainteresowania
Oj tam oj tam... czepiacie się normalnego, najebanego, nagiego, pół niebieskiej maści anglika bawiącego się jak na swój kraj przystało. Obstawiam, że gdyby film był dłuższy to w około 1 minucie i 30 sekundzie podziwialibyśmy pięknego dorodnego brytyjskiego pawia.
Tak przekleję z innych komentarzy:
"Kolor skóry zupełnie przypadkowy proszę nie insynuować że jest inaczej."
"Kolor skóry zupełnie przypadkowy proszę nie insynuować że jest inaczej."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów