📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Niegdyś był tu maruda dziś widzimy przypasionego osiłka, jakiś kurwa wysyp smerfów się zaczyna robić na sadolu
Liczyłem że ktoś go z K.O.
czemu mu nikt nie zajebał? xd
Braveheart - historia nieznana
sars_80 napisał/a:
Niegdyś był tu maruda dziś widzimy przypasionego osiłka, jakiś k***a wysyp smerfów się zaczyna robić na sadolu
Gdzie Ty widzisz przypasionego osiłka? To zwykły tucznik... Lepa na ryj powinna polecieć, a jak za mało to klapsy w dziąsło z domieszką piąchopiryny... Tylko strach, że zabijesz takiego debila i lecisz siedzieć ludzi hamuję
koras24 napisał/a:
Tylu chłopa nie potrafi sobie poradzić z naćpanym ogrem ahhh UK.
ty byś mu dżwignie na huja założył i sprowadził momentalnie do parteru...ahhh sadistic
SzychaRKS napisał/a:
ty byś mu dżwignie na h*ja założył i sprowadził momentalnie do parteru...ahhh sadistic
Za dużo sztuk walki z wujkiem chyba ćwiczyłeś kolego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów