Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myślałem ze to gęsto pobudowane nagrobki bo jakość filmiku dyskusyjna ale te potem wstały i to były allachy dla brytoli tez juz za późno.
Kiedyś, mam nadzieję, że niebawem, będą to części podziemne nagrobków.
Może widziałeś przyszłość...
Oczywisce ze jest sie z czego smiac.
o sadolowy zwolennik ISIS wypełznął... korzystając z tej rzadkiej okazji; czy mając brodę jak twój idol allah to ciężko sie robi minetę kozie?
, o pan zwolennik ISIS wypełznął; mam pytanie czy mając jęczą brodę jak allah to ciężko sie robi minetę kozie?
Wiesz co nie wnikam w twoje upodobania seksualne, wyniosles to pewnie z domu wiec rozumiem. Dodatkowo zdaje sobie sprawie ze osoba o tak niskim poziomie intelektualnym ma mase pytan wiec zasugeruje ci korzystanie z przegladarki na poczatek.
Myślałem ze to gęsto pobudowane nagrobki bo jakość filmiku dyskusyjna ale te potem wstały i to były allachy dla brytoli tez juz za późno.
Dla całego świata Zachodniego jest już za późno, idąc tym tokiem rozumowania. I nie chodzi tylko o islamizację, to tylko jeden z elementów agendy 'dziel i rządź'. Chodzi o postępującą degradację na wielu płaszczyznach, obyczajowych, kulturowych, światopoglądowych...
A w Polsce 1.5 miliona Ukraińców. Ponad 100 tysięcy Czeczenów (muzułmanów), którzy słabo się asymilują. Dodatkowo sprawdź sobie jak wiele pozwoleń na pracę jest wydawanych dla cudzoziemców z Bangladeszu, Indii itp. Dodam tylko, że w przeważającej większości to mężczyźni. Możesz sobie poszukać dokładnych statystyk, chociaż coraz trudniej dotrzeć do konkretnych liczb, ale jest tego wszystkiego coraz więcej, co widać na ulicach miast. Tendencja nie będzie spadkowa, bo potrzebujemy taniej siły roboczej, a właściwie rząd wykonuje zagraniczne polecenia abyśmy byli Meksykiem Europy. W takim wypadku czy dla Polski jest już za późno czy za wcześnie?
Wiesz co nie wnikam w twoje upodobania seksualne, wyniosles to pewnie z domu wiec rozumiem. Dodatkowo zdaje sobie sprawie ze osoba o tak niskim poziomie intelektualnym ma mase pytan wiec zasugeruje ci korzystanie z przegladarki na poczatek.
zesrałeś sie jak twoja koza... słonina ci na czoło...
to chuja tam wiesz i żaden z ciebie islamski gieroj ... słonina ci na czoło...
Nie no zle to odbierasz. Nie skupiaja sie na mnie ty jestes za glupi zeby pisac co ja wiem a czego nie. Ja tylko jestem tu zeby zwrocic uwage na twoje powazne braki intelektualne i zastopowac twoja marna samoocene ktora wzrasta z kazdym przyklaskiem prawicowego smiecia na tym portalu. Najpierw zacznij od edukacji. Tymczasem zmykaj leszczu
, zejdź mi już z pola widzenia kozi synu. Mój czas jest cenniejszy od twojego.
Po prostu nie odpisuj, jak nie masz czasu.
plus.wspolczesna.pl/mam-corke-z-iranczykiem-nie-boje-sie-ze-ja-porwie/...
W ogóle ten łeb pasiasty pisze do mnie na pw, że jestem prawicowym śmieciem głupszym od muchy Jebany nie ma co robić.
Przypomniało mi się, że kilka lat temu jak byłem aktywny na tym forum też mi podobne kocoboły pisał. Kleszcz papierowy bess kitu nie ma co robić w życiu. Jedyne co go może usprawiedliwiać to może jest niepełnosprawny/impotent, bo inaczej tego spierdolenia umysłowego nie wytłumaczę.
Ja sie smieje z halmana, kczynskiego, brauna i tego typu cebulakow
A śmiej się, bo co ci innego pozostało?
Takie pizdy życiowe jak ty tak mają. Są pośmiewiskiem na co dzień dla wszystkich wokół, to chociaż w internecie sobie ulży...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów