📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie sprawy powinno się załatwiać na miejscu i wzywać śmieciarkę.
matka jaka odważna, zębami złapała się wycieraczek i przez dobre 100 metrów próbowała zatrzymać przestępce, synek zrobił 4 salta... widać, że ćwiczą kungfu
bo matka to powinna w domu siedzieć przy garach i obiad gotować ... a dziecko kurwa w szkole a nie szlajać się po mieście ...
media podają że dziecku i matce nic się nie stało. są pod opieką medyczną ale lada dzień wyjdą ze szpitala
Natychmiast magazynek opóźnić w tył głowy powinni ci policjanci. A nie się jebac.
Tytuł nie pasuje. Myślałem, że za potrącenie matki z dzieckiem odpalą ich na miejscu, a przynajmniej 2, a 3 odstrzelą wszystkie kończyny. Wiem marzyciel ze mnie
Ktoś policzy ile mały backflip'ów odstawił? Lotny dzieciak, angażuje się całym sobą...
Podawali w telewizji dzisiaj że i matka i dziecko doznali niewielkich obrażeń i mają się dobrze. W końcu buty mają na miejscu
W takich to tylko strzelać. Pierdolą się w tańcu jak polska policja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów