Wypadek przy pracy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Wypadek przy pracy.
Śmieciarka była zła kierowca był dobry. Tak jest jak się kasku do pracy nie ubiera tylko laczki.
Gospodarka okolicy sporo ucierpi na tym wypadku. Po kolorze skóry gapiów wnioskuję że to był jeden z nielicznych którzy wykonują jakąkolwiek pracę
Kutarate-Miszcz napisał/a:
Gospodarka okolicy sporo ucierpi na tym wypadku. Po kolorze skóry gapiów wnioskuję że to był jeden z nielicznych którzy wykonują jakąkolwiek pracę
Ale z drugiej strony, to zwolniło się miejsce pracy.
daj małpie prawo jazdy....
Nic nie płonie, nikt nie wrzeszczy, wszystko normalnie. No popatrzcie jak oni właściwie zachowują się w swoim naturalnym środowisku. Porwanie niewolników z Afryki było zbrodnią, należy ich zawieść do domu i wypuścić na wolność.
O rety! Ale chyba wyjdzie z tego, co nie?
Już wyszedł. Po drodze zapierdolił respirator ze szpitala.
Nic nie płonie, nikt nie wrzeszczy, wszystko normalnie. No popatrzcie jak oni właściwie zachowują się w swoim naturalnym środowisku. Porwanie niewolników z Afryki było zbrodnią, należy ich zawieść do domu i wypuścić na wolność.
Stworzenia bez czegokolwiek , bez uczuć, honoru,pracy
spodziewałem się, że ta śmieciarka go wciągnie do środka, czy cuś. masz piwo, za zaskoczenie mnie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów