📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Zaawansowana technologicznie" to by była autonomiczna. Jednak w kabinie siedzą "eksperci", którzy zrobią wszystko, żeby nie stracić pracy. Przecież widać, że maszyna bez człowieka nie daje rady, widać ? widać.
nie wiem dlaczego, ale pomyślałem że ta śmieciarka, to taka analogia naszych polityków. Za co się nie wezmą, działa jak ta śmieciarka na filmiku, a kosztuje krocie.
RYHOO napisał/a:
Trochę jak nasza piękna Polska gospodarka ostatnimi czasy
A co chcesz od naszej gospodarki, ona jedyna na świecie z problemami?
Kriski napisał/a:
Niedługo nie będzie miała żadnych problemów. Pozamykane kopalnie nie będą generować problemów.
gabriel0 napisał/a:
Niedługo nie będzie miała żadnych problemów. Pozamykane kopalnie nie będą generować problemów.
Podążą w ślady niemieckich.
Całkiem jak pijany stary, najpierw coś rozjebał a potem się zeszczał
RYHOO napisał/a:
Trochę jak nasza piękna Polska gospodarka ostatnimi czasy
Kriski napisał/a:
gabriel0 napisał/a:
Czy wy nie przesadzacie?
Mi w TV mówią, że nawet Niemcy nam zazdroszczą. Chciałem jechać za chlebem ale teraz już wiem, że mi się to nie opłaca, bo mamy dobrobyt.
Ład i porządek oraz kupa śmiechu. Solidna firma.
musielovsky napisał/a:
Całkiem jak pijany stary, najpierw coś rozjebał a potem się zeszczał
Trochę współczuję ci starego, ale cóż... Lepiej, że on był obeszczany niż Ty molestowany
Coś jak japońska toaleta z podmywaniem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów