📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dałniel napisał/a:
Całe życie przed sobą miała, być może chorowała na depresję, dlatego to zrobiła.
Depresja, kiła, próchnica. Chuj to kogo obchodzi na co chorowała.
jedno mnie zastanawia: po co zatkała nos jak fikneła do tyłu? Nawyk z nurkowania?
Ma ktoś film z innego ujęcia jak leciała? Nie pomyślała klipa, żeby ustawić dodatkową kamerkę na czerepie jakieś gołpro?
Chińczycy specjalnie wymyślili tik toka żeby ludzie popełniali samobójstwo na live
diacon napisał/a:
Czy ktoś może przetłumaczyć o czym ona mówi?
Najpierw mówi, że Simon zabrał jej papierosy, jest jej smutno, później, że zapaliłaby papierosa przed śmiercią.
Dostaje wiadomość typu: po chuj? (W kontekście po co chce się zabić)
Odpowiada, że: po chuj? Bo smutno.
Mówi niewyraźnie, ale zapowiada kawałek śpiewając: z dachu domu, nie dzwońcie, zrozumieliście?
No i wielki finał: wspaniale synchronizuje samobója z tekstem puszczonej piosenki:
"Ten moment, kamieniem w dół (skok), z dachu domu...".
Fajnie wyszło.
Wg mnie na filmie jest mocno naćpana, do tego niestabilna psychicznie.
Ludzie są zjebani... Skoro wiedziała że i tak jebnie to czy nie mogła wziąść jakiejś chwilówki bo pewnie papy brak na go pro z 4k żeby zamontować je elegancko na gzymsie wtedy było by widać moment pierdolnięcia a tak to jej śmierć poszła na marne
Co za głupie gówno, szkoda że tyle prądu na transmisję zmarnowało. VII krąg czeka na to głupie gówno.
Nie miałbym nic przeciwko gdyby dołączyły do niej pozostałe "idiotki" radzące innym idiotkom jak żyć na tych wszystkich insta, tiktokach czy jutubach.
Więcej takich. To nie człowiek tylko głupi worek na mięso i kości. I od razu dzień jest lepszy.
Pawehan napisał/a:
Fejk jak huj bo tatłuarz jest po drugiej stronie.
O lustrzanym odbiciu przedniego aparatu słyszał?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów