📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
i to jest prawdziwe kozactwo a nie jakies tam wciaganie kresek czy skakanie z bangi - młodzież powinna brac przyklad chcesz zaistniwc to sie zabij na bank beda cie podziwiac na sadistic czy nawet zrobia 30sekundowy skrót w telexpresie ale jaki pozniej szacun na dzielni czy w szkole
Jak ktoś dziara sobie ryj to ma kłopoty z głową. Jak ktoś ma taką potrzebę identyfikowania się z jakimś pająkiem na mordzie czy napisem pozdro 600, to nie może mieć po kolei w czaszce. Napisałbym, że szkoda dziewczyny, ale nawet nie spojrzała czy ktoś nie idzie pod blokiem, mogła jeszcze pociągnąć kogoś ze sobą.
Fajna, choć brudna na twarzy.
ma ktoś link do jej insta ?
ZeR3F1 napisał/a:
Bawi mnie ten przypływ lików po spadnięciu z krawędzi
Zauważ że gdy już skoczyła, widownia przestała napierdalać paluchami w lajki.Zapewne nie do końca jej wierzyli, że popełni samobója.Ciekaw jestem reakcji oglądających, znajomych, na skok z dachu.Pewnie z tego całego szoku, wyjebali telefon ze łzami w oczach, ostro drżąc mordę.
_Tytanowy_Janusz_ napisał/a:
ma ktoś link do jej insta ?
Co ci z jej insta skoro pewnie miała prywatne i już nie zaakceptuje.
ktostamktos123 napisał/a:
nie żebym generalizował, ale jeśli widzę kogoś z tatuażami szczególnie na twarzy to od razu pierwsze co mi przychodzi do głowy to to że coś z tym człowiekiem chyba jest jednak nie tak. a może po prostu nie nadążam za trendami.
Trendy są zawsze pojebane, ale to co się odpierdala ogólnie pokazuje że świat się skończył.
W takich momentach cieszę się że jestem zaściankowym knurem robiącym swoje i wykładającym lachę na całe te ścierwo do okoła.
lakiluki napisał/a:
Szkoda małolaty. Gdyby nie te chujowe dziary to piękna wschodnia.
Pewnie miała dobre, ale zbyt szybkie życie. Deprecha max.
Dziary ma spoko, natomiast to gówno na palcach bleee , mozna by groby tym kopać
Pawehan napisał/a:
Fejk jak huj bo tatłuarz jest po drugiej stronie.
Widzę, że tam u was na Podlasiu to nie znają tak zaawansowanej technologii jak lustro, więc i zdjęcia w lustrzanym odbiciu.
Wszystko zrobią dla popularności i zasięgów .... Jebani influenserzy czy inni instachuje
ładna całkiem. Ale chyba spadła na samochód bo dźwięk blachy było słychać po pewnej chwili od startu
Szkoda dziewczyny ślicznotka, ale mogła kamerke gopro do skoku.
Jednego głupka mniej
Atencyjna pizda. Czego to dzisiaj te pustaki nie zrobią dla zwiększenia liczby otwarć filmiku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów