sumka napisał/a:
po ewentualnym wylegitymowaniu (skoro maja kurwa zeza i wydaje im się ktoś podobny) i ustaleniu że nie jest to osoba poszukiwana nikt by go nie aresztował a grzecznie by przeprosili i zapytali czy nie potrzebuje pomocy, ale nie kurwa naoglądałeś się gówna w internecie i teraz zamiast mózgu masz kaszankę.
ty zamiast mózgu masz miejsce na mózg. Te przepraszanie policji w USA to chyba widziałeś na teledysku u murzynów, bo pisząc takie brednie udowodniłeś, że tylko taki kontakt z zachodem miałeś.
Nastąpiła pomyłka, ale nic by się nie stało, jakby naćpany bohater nie włączył agresji, tylko na spokojnie by wyjaśnił sprawę. Bo w tym jedynie jest problem. Nikt narkusa wyklętego nie torturował, tylko próbowali go uspokoić, a on się nakręcał, bo nie panował nad sobą.
voidinfinity napisał/a:
Powiedz mi, po chuj w takim razie sądy, prokuratury itd? Dać policji uprawnienia wymierzania sprawiedliwości zgodnie ze swoim widzimisię i hajda.
Piszesz o osądzaniu, a ja pisałem o zawijaniu na dołek i przygotowaniu papierów na naćpanych Sebixów, którzy może stanowią niewielkie zagrożenie dla większych obywateli, co nie każdemu sprawia przyjemność wyjaśniania pewnych kwestii z takim przyjebem, który szuka problemów.
Reportaż jest skrajnie tendencyjny i bardziej ma chyba na celu obrzucenie PiSu błotem, niż wyjaśnienie sprawy. Jakby "reporter" (który jeszcze niedawno robił reportaże z plaży Lampedusy o imigrantach płynących do pracy) chciał przedstawić obiektywnie sprawę, to przedstawiłby wyniki sekcji zwłok bohatera Igora (czym był naćpany i czy taser się przyczynił bezpośrednio do śmierci) i wyjaśniłby, za co Sebka wyjebali z dyskoteki (już wtedy nad sobą nie panował).