18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:50
Hetman_Wielki 2022-08-28, 7:03 1
tak to jest jak z fizyki ma sie pałę, źle wyliczył haha
Zgłoś
TerazPolska123 2022-08-28, 7:41
dlaczego nie skrencił
Zgłoś
Halman 2022-08-28, 7:44 1
TerazPolska123 napisał/a:

dlaczego nie skrencił

dlaczego wjechali na czerwonym?
Zgłoś
Tobiahus96 2022-08-28, 8:49 13

dlaczego nie skrencił

Bo nie umniał
Zgłoś
ritu4l 2022-08-28, 9:55
Mam nadzieję że zderzak mocno nie ucierpiał

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Lackland 2022-08-28, 10:23 1
Kurde - w taki sposób to nawet organki tego ofiary na niewiele się zdadzą
Zgłoś
Male_jajko 2022-08-28, 10:32

dlaczego nie skrencił

bo to tak nie dziala xD Raz, ze slaba widocznosc, dwa skrecenie motocyklem nie robi sie 'natychmiast' jak w aucie.
Zgłoś
AbsolutnyBrakKarku 2022-08-28, 11:44 2
No byłem przy typie co tak się rozjebał na moto, miał kombinezon profesjonalny więc apodchodzisz i cały człowiek, jak mu to zdjęli to galareta.
Zgłoś
Kubala85 2022-08-28, 12:25 1
Za taki materiał dałbym więcej piw
Zgłoś
wusi77 2022-08-28, 12:31
Mój kolega z pracy którego nie lubię kupił właśnie motorek. Czakam aż zagości z nim w skromnych progach sadistika.
Zgłoś
K................k 2022-08-28, 13:33 1
Za wolno jechał , zdążyłby .
Zgłoś
loky 2022-08-28, 16:47
Dlaczego dźwięk nie pasuje do obrazu? Pelikany.
Zgłoś
saikomiki 2022-08-28, 17:01 1
wielka szkoda... no kurczę po prostu żal mi... tych drzwi wgniecionych, właściciel będzie musiał do lakiernika i blacharza jeździć...
Zgłoś
panar3 2022-08-28, 17:09 3
śmichy - hichy a przez takie ścierwo zginęła moja sąsiadka gdy jechała z mężem jako pasażerka... motorzysta ze szpitala wyszedł po 8 miesiącach, a właściwie wyjechał i chuja mu zrobili bo "kaleka". Jebać ścierwa!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów