Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ślązak to jednak mentalny szwab.
Oni to strzelanie do ludzi mają we krwi.
volksdeutsche z krwi i kości.
jakim trzeba urodzic sie debilem by oceniac caly region na podstawie jednego idioty i nie ja nie jestem ze slazka
Ty jebany nic nie warty gorolu , takich jak Ty, to nic innego ino za szłapy i go szamba ! Pierdolone cioty ą, ę, Wycałuj mój środkowy palec i giń.
edit
Specjalnie konto zrobiłem aby Ci to napisać i to jeszcze w Twoim zjebanym języku ą, ę haa tfuuu !
[ Dodano 2024-07-25, 19:07 ]
Co to za wieśniacka mowa
Normalno godka, a nie pedalskie ą, ę . Takim jak Ty wyrywam struny głosowe przez odbyt.
Jaruś zrobił konkretną robotę wciskając lemingom teksty o zakamuflowanej opcji niemieckiej xD
Jestem Slazakiem i takiego smiecia jak ty na pewno bym odjebal
Jestem Slazakiem i takiego smiecia jak ty na pewno bym odjebal
Jak wspominałam macie tak dużo z nazistów że dla Twojego sumienia nie zrobiło by to nic morderstwo kobiety tudzież dziecka.
Tylko utrwalasz ten stereotyp we mnie.
Dziękuję mój drogi Niemcu z wyboru.
[ Dodano 2024-07-25, 20:45 ]
Ty jebany nic nie warty gorolu , takich jak Ty, to nic innego ino za szłapy i go szamba ! Pierdolone cioty ą, ę, Wycałuj mój środkowy palec i giń.
edit
Specjalnie konto zrobiłem aby Ci to napisać i to jeszcze w Twoim zjebanym języku ą, ę haa tfuuu !
Normalno godka, a nie pedalskie ą, ę . Takim jak Ty wyrywam struny głosowe przez odbyt.
Wytłumacz mi w takim razie dlaczego mam myśleć inaczej o grupie etnicznej która będąc na łonie Rzeczypospolitej jako jedyna w swojej wyjątkowej gwarze ma wyrażenie pejoratywne oznaczające wszystkich Polaków nie pochodzących ze Śląska. Mając odwieczną wojnę (czasami na śmierć i życie) z mieszkańcami najbliższej krainy geograficznej.
Której duża część deklaruje głośno odrębność a nawet chęć oderwania się od naszej ukochanej Polski.
Wytłumacz mi to proszę i przekonaj mnie ze się mylę a zmienię moje zdanie oraz będę Was Ślązaków broniła!
Zrób to jeśli potrafisz albo zamilknij. Bo próba wymigania się od tego zadania płytkimi np. "nie mam zamiaru z gorolce niczego tłumaczyć" uznam za Twoją marną porażkę i tchórzostwo.
Wyzywam Cię!
[ Dodano 2024-07-25, 20:52 ]
jakim trzeba urodzic sie debilem by oceniac caly region na podstawie jednego idioty i nie ja nie jestem ze slazka
Proszę Cię o takie samo odniesienie się do mojego wyzwania.
Możesz zaprosić znajomych do dyskusji jeśli to Cię przerasta.
a na koniec rozstrzelały najmłodszego"
Uderz w stół a nożyce się odezwą.
Poza tym mów po polsku, a nie zaciągasz swoim opolskim "kwiczeniem".
Cymbale, nawet nie wiesz gdzie leży prawdziwy Śląsk.
Cymbale, nawet nie wiesz gdzie leży prawdziwy Śląsk.
W "biedaszybach" gdzie uprawiasz nierząd z chytrym misiem z Zakopca.
Poza tym, zmień pampersa dzieciaku, bo z nerwów zalała Cię sraczka od peców, aż po same kostki.
W "biedaszybach" gdzie uprawiasz nierząd z chytrym misiem z Zakopca.
Poza tym, zmień pampersa dzieciaku, bo z nerwów zalała Cię sraczka od peców, aż po same kostki.
Widzę że masz problem nie tylko ze Ślązakami.
Apropo nierządu - widać że brakuje ci porządnego ruchania babciu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów