📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
Tępa dzida miała tylko pilnować dzieciaka - ale kurwa plotkowanie ważniejsze.
Ja jebie. Kiedyś człowieka nie ruszały takie rzeczy. Ale odkąd ma swoje dzieci to nie może oglądać takich filmów... Dorosłego osobnika nie szkoda. Głupi był, wiedział czym to grozi. Ale dziecko to dziecko! Chyba trzeba zastanowić się nad domem spokojnej starości,bo jednak starzeję się
Kierowca pizda, matka kurwa.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Kierowca pizda, matka kurwa.
sam jestes pizda, widac ze w zyciu nie siedziales za kierownica
cucho napisał/a:
Ja jebie. Kiedyś człowieka nie ruszały takie rzeczy. Ale odkąd ma swoje dzieci to nie może oglądać takich filmów... Dorosłego osobnika nie szkoda. Głupi był, wiedział czym to grozi. Ale dziecko to dziecko! Chyba trzeba zastanowić się nad domem spokojnej starości,bo jednak starzeję się
Podpisuje się...
Dziecku się na szczęście krzywda stała. Z pewnością upadło i się przestraszyło i zaczęło płakać. Tu jest dobry przykład jak nie można dziecka nawet na sekundę zostawić samego bez opieki.
Tylu dorosłych wszędzie i żaden nie upilnował...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
IOI napisał/a:
...w zyciu nie siedziales za kierownica
Jak tak z podwórka wyjeżdżasz jak ta pizda na filmie to współczuję....
Nie chce mi się wierzyć że śmierć. Daj info.
"Jak tak z podwórka wyjeżdżasz jak ta pizda na filmie to współczuję...."
Ty pewnie wyjeżdżasz z piskiem opon. Ważne, że dżesikom to imponuje.
lucilla napisał/a:
"Jak tak z podwórka wyjeżdżasz jak ta pizda na filmie to współczuję...."
Z piaskiem opon? Hulajnogą? Nie wymagaj od niego za wiele.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów