📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pytanie. Ktoś coś wie na temat takich odstrzałów ? Oni eliminują zdrajców, dłużników , konkurencję czy zwykłych przypadkowych ludzi
eliminacja konkurencji
@Pathron: chodzi o ogólną biedotę, brak szkolnictwa, brak pracy, korupcję, handel bronią i narkotykami. Do tego dochodzą zorganizowane kartele, cała masa tych morderstw, które tutaj oglądamy, musi być na ich zlecenie. Widziałem kiedyś takie statystyki, gdzie Japonia była krajem z najmniejszym współczynnikiem morderstw na świecie (0,2 morderstwa na 100 tys. mieszkańców, a taka Jamajka czy Salwador miały ok. 60). Podsumowując, jeśli ktoś ma to nieszczęście urodzić się gdzieś w Ameryce Łacińskiej, musi iść przez życie niczym Neo z Matrixa, żeby ominąć wszystkie kule, które tam fruwają 😆
W Rosji jeździ Kamaz zagłady, u skośnookich tę funkcję sprawuje każdy większy pojazd. Mamy też słynną oponę. Natomiast u latynosów jest to skuter zagłady. Nie znasz dnia, godziny i miejsca, kiedy podjedzie do ciebie na ulicy Dos Santos z Da Silvą ubrani w klapki i spowodują śmiertelne zatrucie ołowiem.
Steven_Seagull napisał/a:
@: chodzi o ogólną biedotę, brak szkolnictwa, brak pracy, korupcję, handel bronią i narkotykami. Do tego dochodzą zorganizowane kartele, cała masa tych morderstw, które tutaj oglądamy, musi być na ich zlecenie. Widziałem kiedyś takie statystyki, gdzie Japonia była krajem z najmniejszym współczynnikiem morderstw na świecie (0,2 morderstwa na 100 tys. mieszkańców, a taka Jamajka czy Salwador miały ok. 60). Podsumowując, jeśli ktoś ma to nieszczęście urodzić się gdzieś w Ameryce Łacińskiej, musi iść przez życie niczym Neo z Matrixa, żeby ominąć wszystkie kule, które tam fruwają 😆
Czyli dalej gówno wiesz, ale brzmi, jakbyś się znał
@EinsZweiPolizei: o, patrzcie jaki mądrala się znalazł. Wszechwiedzący doktorant z morderstwoznawstwa, jak mniemam?
psyhepl napisał/a:
Po prostu nie chciał oddawać całej kasy co zarabiał. A mógł żyć
A może nie chciał uiścić opłat licencyjnych na prowadzenie takich usług?
Ci "influenserzy" robią coraz bardziej pojebane rzeczy dla wyświetleń.
Pewnie mu długimi po oczach zajebał
Ciekawe ile zarabia taki zabójca. Zawsze można się przekwalifikować.
Kici-Kici napisał/a:
Ciekawe ile zarabia taki zabójca. Zawsze można się przekwalifikować.
Gówno zarabiają, przed odstrzałem dają im mase koksu, aby łatwiej zrobili zlecenie i tyle. Zabójcami są często płotki, ledwie wciągnięci do kartelowej machiny. Takich najmniej szkoda, w razie wtopy są wystawiani do odsrzalu i idą siedzieć. Mają też gwarancje, że jeśli nie zdradzą nikogo, w więzieniu będą "kimś", więc generalnie nikogo nie wystawiają. I życie kręci się dalej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów