📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Frajer zostawił autograf na klamce.
zwierzak30 napisał/a:
Frajer zostawił autograf na klamce.
To raz
A dwa że drzwi były cały czas otwarte
Serio nie widzisz ze ma rękawiczki założone?
Wystarczyło od razu otworzyć drzwi i oddać jeden zajebiscie celny strzał
Czeczenito napisał/a:
ale do tego potrzebna jest zajebiście silna psychika
Ja tam nie widzę żadnego pancerza. Zresztą wystarczy spojrzeć na grubość drzwi gdy były otwierane
Czeczenito napisał/a:
Była szansa, że typ w samochodzie zobaczył w lusterku co się dzieje i mógł mieć w ręku już przygotowany pistolet. Po chuj kusić los?
Chuja opancerzony, zwykłe BMW e53 z podwójnymi szybami osmolonymi folijką
szyby pancerne też mają swoje ograniczenia, co innego 1-4 strzały z akm a co innego 2 magazynki w jedno miejsce..
Co za sierota taki zesrany ze upuścił magazynek bo trafić nie potrafi delirka jak nic
0x_F_I_L_O_Z_O_F_x0 napisał/a:
Co za sierota taki zesrany ze upuścił magazynek bo trafić nie potrafi delirka jak nic
Ciekawe jaki ty bys był zimnokrwisty na takiej robocie
kałach to kałach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów