📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie mógł sobie zwalić żeby upuścić ciśnienie?
Zacny komentarz Jakby wiedział że na sadolu będzie
Fachowy korespondent
Hehe, tego gościa zawiniętego jeszcze tylko na chwilę do wody, potem obtoczyć w piasku i może robić za krokieta
Kileś ma co najmniej 300 IQ
... przypieli go pasami, nie wiem na chuj przecież i tak nie ucieknie...
KapitanStuleja napisał/a:
Kileś ma co najmniej 300 IQ
Może żeby się nie obudził jako zombie, wampir czy inne gówno, nie wiem nie jestem wiedźminem
dawno takiego neandertala nie słyszałem, jprdl...
on chyba do tego dubaju leci opierdalać osrane odbyty szejków, debil jebany.
viking19 napisał/a:
dawno takiego neandertala nie słyszałem, jprdl...
Albo po 6 piwie, jest okazja to rozumiem xd
Teraz się zastanawiam czy to jakaś ściema nie jest. Gdzie i jak mieli kogoś na górę przesadzić skoro takie samoloty to raczej po korek ludzi. Gość nie jest w worku tylko wygląda jakby spał z bluzą na głowie. Ten chuj który niby dzwoni wygląda jak laska. Jakiś przelot techniczny? Odprowadzanie samolotu?
Orła wyjebał bo się najebał, a że w dodatku się zesrał i zerzygał to i ludzie spierdolili
Ewidentnie widać że jakis szejk zapłacił za przemyt mumii albo trupa którego od razu w pozycji tutenhamona odbierze jako uzupełnienie dzieł sztuki w swoim pałacyku.
Nie wie dlaczego go pasami zapieli. Za bystry więc nie jest.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów