Wczoraj w São Gonçalo, sierżant marynarki wojennej zastrzelił swojego sąsiada, którego pomylił z bandytą. Ofiara to murzyn, więc nie obeszło się bez oskarżeń o rasizm
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
No jak to pomylił, przecież to murzyn, nic nie pomylił.
Sierżant tłumaczył, że mężczyzna szybkim tempem zbliżał się do samochodu, więc wziął go za bandytę
Szybki, sprawny i wyuczony odruch. Bardzo dobra reakcja.
"Ofiara to murzyn więc są też plusy tej pomyłki' - chyba tak powinno być
Pojebana akcja
W razie wątpliwości lepiej strzelać.
Na chuj sasiad byl czarnuchem? Bialym nje mogl byc?
Teraz czekac jak wprowadzi sie nowy sasiad, jak bedzie czarmy to powtarzac czynnosc trzeba do skutku
Teraz czekac jak wprowadzi sie nowy sasiad, jak bedzie czarmy to powtarzac czynnosc trzeba do skutku
Kurde26 napisał/a:
O ile zakład że na procesie dowiemy się że ruchał mu żonę?
Jak by mnie mahoń ruchał żonę, to najpierw bym siebie a potem jego zastrzelił. Albo w odwrotnej kolejności. Tak czy inaczej nie mógł bym z tym żyć a jeszcze jak bym po nim wbił to już koniec. Seppuku.
Za prewencyjne odjebanie bandyty krata wódki się należy!
baronturbina napisał/a:
Jak by mnie mahoń ruchał żonę, to najpierw bym siebie a potem jego zastrzelił. Albo w odwrotnej kolejności. Tak czy inaczej nie mógł bym z tym żyć a jeszcze jak bym po nim wbił to już koniec. Seppuku.
Nie lepiej żonę pogonić? Ew. przy pomocy kija.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów