Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale on mi zaimponował w tej chwili
Jpdl, u mnie pod chatą praktycznie
Witaj o Szambotulaninie
Nie 200 a dobre 600m, plama była zacna na mecie.
Tak się kurwa kończy wpierdalanie się w martwe pola pojazdów gabarytowych. Tak samo jak z 2 lata temu co ta baba wlazła pod ciągnik siodłowy i ja przeorał wszystkimi prawymi kołami. Kierowca patrzy przed ruszeniem w prawe lustro, te z przodu i lewe. Dopełnił obowiązku upewnienia się o bezpiecznym ruszeniu, a baba zaraz za za jego wzrokiem polazła. Ciezarowki, autobusy i dostawczaki to nie są kurwa zabawki. Uważajmy na nie, nie przebiegajmy za czy przed, bo szkoda życia i zdrowia. Jak kierowca manewruje a już koniecznie chcesz mu przed maską przejść, podnieś rękę, wtedy co najwyżej pyknie cie grilem.
witamy kierowcę ciężarówki
ja też z Szamotul, akurat szedłem jak go ciągnęło xD
Ma kto zdjęcia zwłok?
ja też z Szamotul, akurat szedłem jak go ciągnęło xD
jak byłeś na miejscu to mogłeś sam fotki zrobić , ,,, taaa zara bedie , nie miałem tel,,nie miałem czasu, w dupie byłeś a nie na miejscu, z ciebie nie sadol
Jpdl, u mnie pod chatą praktycznie
Na tej stronie lepiej nie zdradzać gdzie się mieszka dokładnie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów