Samochodem osobowym, który, wyjeżdżając z drogi podporządkowanej, najprawdopodobniej wymusił pierwszeństwo na motocyklistce, kierował trzeźwy 40-latek. Po zderzeniu kobieta spadła z motocykla i wpadła pod jadące z naprzeciwka auto (źródło: TW).
Samochodem osobowym, który, wyjeżdżając z drogi podporządkowanej, najprawdopodobniej wymusił pierwszeństwo na motocyklistce, kierował trzeźwy 40-latek. Po zderzeniu kobieta spadła z motocykla i wpadła pod jadące z naprzeciwka auto (źródło: TW).
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kierowca od kamerki będzie miał zrytą banię na długo
Niekoniecznie. Jeśli jest normalny, to będzie jeszcze do tego pamięciówkę napierdalał
Mógłby zapierdalać nawet 500km/h i nie zmieni to faktu, że chuj z puszki po konserwach zwyczajnie ruszył by zabić człowieka.
Motocyklista wcale nie pędził ponad normę - widać to dobrze, że zbliżał się w całkiem sensownej prędkości... No ale wiadomo brainlety mają już używane bo się kolejny moto rozbił a gdyby to był ktoś z rodziny to już byście latali po parkingu rysować wszystkim karoserie w złości co pizdy internetowe?
Nikt jej nie zmuszał do jazdy na tym gównie. Chciała się zabić i się zabiła, chuj jej w dupę.
zachowala sie dobrze, hamowala.. poźniej odpuścila i zaczeła odbijac do srodka drogi
No to chyba jednak nie za dobrze. Ja ci wyjedzie gówniak na rowerku to omijasz z przodu czy tyłu? Jeden zwój u kobit więcej niż u kury, to jak widać za mało
Od kilku lat jeżdzę motocyklem. Na kazdym skrzyżowaniu, nawet poza terenem zabudowanym gdy widze że stoją samochody, zwalniam do 50 km, a ręka na manetce hamulca i noga też.
i taki motocyklistów to ja szanuję, szkoda że 99% to jakieś odcięcie tlenu do mózgu następuje po założeniu kasku...
i taki motocyklistów to ja szanuję, szkoda że 99% to po prostu jakieś odcięcie tlenu do mózgu następuje po założeniu kasku...
Ja wręcz przeciwnie. Nie po to jest motocykl stworzony, by srać w gacie i jeździć jak paranoik. Szanuję za to (jeśli tak to można nazwać ), motocyklistów kamikadze, którzy użytkują motóra zgodnie z jego przeznaczeniem, czyli rozpierdalają się na kawałki.
Mógłby zapierdalać nawet 500km/h i nie zmieni to faktu, że chuj z puszki po konserwach zwyczajnie ruszył by zabić człowieka.
Motocyklista wcale nie pędził ponad normę - widać to dobrze, że zbliżał się w całkiem sensownej prędkości... No ale wiadomo brainlety mają już używane bo się kolejny moto rozbił a gdyby to był ktoś z rodziny to już byście latali po parkingu rysować wszystkim karoserie w złości co pizdy internetowe?
Takiej sensownej, że aż go rozjebało na kawalki. Wiesz że jak by jechała z 5km wolniej to by samochód przejechał przed nią?
Spokojnie mogę chyba napisać, że 90% wypadków to wymuszenia pierwszeństwa. Wszyscy drą mordy o tych co jeżdżą szybko, a nikt nie mówi o sierotach, które jeżdżą wolno (albo chodzą), ale wpierdalają się każdemu pod kola.
Tylko że jest jeszcze coś takiego jak "bezpieczna prędkość", z której albo (prawie) zawsze zdążysz zahamować, a jak nie zdążysz to jest na tyle mała że nikomu się nic nie stanie. Więc wymuszenia, wymuszeniami ale to jednak wina zapierdalaczy.
Tylko że jest jeszcze coś takiego jak "bezpieczna prędkość", z której albo (prawie) zawsze zdążysz zahamować, a jak nie zdążysz to jest na tyle mała że nikomu się nic nie stanie. Więc wymuszenia, wymuszeniami ale to jednak wina zapierdalaczy.
Co Ty pierniczysz? I pociągi też mają jeździć z taką prędkością aby zawsze zdążyć zahamować? Widzisz jak kretyńska to jest argumentacja? Po to są wyznaczone tory (drogi) jazdy, aby właśnie można było po nich zapierdalać i nie zastanawiać się czy ktoś czasem stolika sobie na drodze nie postawił i kawkę popija. Po kiego chuja budować drogi?
To była czyjaś matka, żona, zginela nie ze swojej winy, a na sadolu w komentarzach cisną bo jechała na moto jebane stuleje piwniczne
akurat wypredziła ciężarówkę z prawej strony jadąc pasem do skretu prosto, raczej zginęła na własne życzenie.
W prawo miało być
To była czyjaś matka, żona, zginela nie ze swojej winy, a na sadolu w komentarzach cisną bo jechała na moto jebane stuleje piwniczne
Ciągle jest w jednym kawałku. Polać ciepłą wodą i jeszcze można skorzystać.
akurat wypredziła ciężarówkę z prawej strony jadąc pasem do skretu prosto, raczej zginęła na własne życzenie.
W prawo miało być
Dokładnie jechała prawym pasem
[i
Tam do jest ograniczenie do 40km/h !!!!! Wiecznie ktoś się wcina i wymusza bo inaczej nie wjedzie. Sznur samochodów po godzinie 14 w kierunku Wrocławia. Dokładnie BP krepice DK 94. Wlot do Wrocławia z kierunku środa Slaska.
Naprawdę jej totalny brak wyobraźni.
Ruchliwe w uj skrzyżowanie. Wina po środku jak by jechała przepisowo to co najwyżej przeleciała by przez maskę 2 metry. O jednego barana mniej. Bez żalu totalnie sam jeszcze z 10 lat motocyklami i jakoś nigdy nie miałem takich sytuacji.
W prawo miało być
Gdzie Ty tam widzisz, ze wyprzedza ciezarowke z prawej? Od poczaktu filmu jechala przed ciezarowka wlasciwym pasem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów