Świeżutki materiał z dzisiaj nagrany przez mojego ojca niestety mnie nie było przy tym, z kierowcy niezła sieczka podobno została(ojciec nie rozpoznał czy to kobiet czy mężczyzna)ale że mnie tam nie było to tylko tyle się nagrało.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Soczyste jebnięcie.
wiadomosci.onet.pl/regionalne/bialystok/zwierki-czolowe-zderzenie-fiat...
kkubam napisał/a:
Durna, stara baba ma za swoje...:
wiadomosci.onet.pl/regionalne/bialystok/zwierki-czolowe-zderzenie-fiat...
Zastanów się zanim coś napiszesz bo nie wiesz czy nie zasłabła(w koncu 69 lat miała)bo wyprzedzac napewno nie chciała.
Mogła zasłabnąć albo coś.
Wszyscy tak teraz piszemy gadamy ze jak ktoś stary to nie powinien jeździć a sami będziemy mieli po 80 lat to będziemy się rozbijać i twierdzić że jeździmy najlepiej na świecie.
Wszyscy tak teraz piszemy gadamy ze jak ktoś stary to nie powinien jeździć a sami będziemy mieli po 80 lat to będziemy się rozbijać i twierdzić że jeździmy najlepiej na świecie.
Material jeszcze ciepły
Kurwa wypadek jak wypadek. Ale jak dziwnie się ogląda - nie ruskie jebnięcie. Przyzwyczajony człowiek do nagrania typu: Akcja z kamerki samochodowej, nagrane jebnięcie z przodu i... i kierowca jedzie dalej, mijając całe zdarzenie (no czasem się zatrzyma za miejscem wypadku). Cieszy widok - że do ruskich na drogach nam jeszcze daleko i ludzie zapierdalają z pomocą! Piwko.
"Mam to nagrane"
kierowcą tira nawet nikt się nie zainteresował
stary jedzie ze stówkę a droga hamowania to z 15m? WTF
To wszystko przez tą kamerę w samochodzie. Gdyby nie ona nic by się stało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów