Matka nie ogarnęła
Matka nie ogarnęła
nawet żart na starej nie płynął, a głupia zamiast gromadzić wiedzę od madki, skazuje się na zmywarkę
Po co jeszcze pozwalacie na to? Potem właśnie te dzieciaki przychodzą i trollują, a do tego się cieszą, że Wy też trollujecie i wrzucają syf dalej... Przecież chyba nie tędy droga. Ale ja się nie znam widocznie. Takie filmy nie powinny istnieć na sadolu, nawet chwilę na głównej i nawet w postaci trolla...
Po co jeszcze pozwalacie na to? Potem właśnie te dzieciaki przychodzą i trollują, a do tego się cieszą, że Wy też trollujecie i wrzucają syf dalej... Przecież chyba nie tędy droga. Ale ja się nie znam widocznie. Takie filmy nie powinny istnieć na sadolu, nawet chwilę na głównej i nawet w postaci trolla...
tak IMHO to takie kometarze zachowaj na dział hard. Glowna bez rejestracji jest wlasciwie dzialem dla dzieci i miejscem na glupie/smieszne filmiki. Jezeli maja zabarwienie czarnego humoru tym lepiej, jednak cudow nie oczekuje - inaczej na glowna trafialoby mniej materialu niz na hard.
mnie tam ten glupi zart rozbawil
tak IMHO to takie kometarze zachowaj na dział hard. Glowna bez rejestracji jest wlasciwie dzialem dla dzieci i miejscem na glupie/smieszne filmiki. Jezeli maja zabarwienie czarnego humoru tym lepiej, jednak cudow nie oczekuje - inaczej na glowna trafialoby mniej materialu niz na hard.
mnie tam ten glupi zart rozbawil
Nie no, zgadzam się, ale ile na dział hard dodaje się materiału w porównaniu do głównej bez rejestracji? Sam siedzę tu od kilku lat, tylko zmieniłem konto, bo maile nie pasowały i wkurza mnie poziom tych wrzut... Ale dobra, kłócić się nie będę, bo nie mam o co. Tylko moim zdaniem takie materiały nie zbierają dobrych żniw dla portalu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów