Z bliska.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Z bliska.
Gówniaka trochę szdoda, bo dla niego zwierzątko to zwierzątko, ale rodzice to jebane imbecyle, które świadomie naraziły go na kalectwo.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Głupota i szybkie jej konsekwencje, coś pieknego. Żeby tak łatwo można było lewakom tłumaczyć do czego oni zmierzają, niestety tu na konsekwencje trzeba czekać lata.
Dlatego uważam, ze osoby głupie trzeba publicznie piętnować. Głupi rodzice może zadbaliby o własna wiedzę na temat rzeczywistości, gdyby jej brak był powodem do wstydu. A tak mają wyjebane jak ich dziecko witę.
Z0 56.
Fil m przyrodniczy ukazujący jak działa dobór naturalny . Prawdopodobieństwo , że gówniak będzie takim samym debilem jak rodzice jest bardzo wysokie. Genów nie oszukasz .
castagir napisał/a:
Gówniaka trochę szdoda, bo dla niego zwierzątko to zwierzątko, ale rodzice to jebane imbecyle, które świadomie naraziły go na kalectwo.
Dziecko jeszcze gorszy jebany imbecyl. Wystarczyłoby jeden film przyrodniczy obejrzeć w swoim życiu a nie tylko minecrafta
Tunechi napisał/a:
czy on rogiem zajebal ??
Na to wygląda
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów