Dojebałeś i co...fajnie? Wstaw zdjęcie swojej mordy to też się pośmieję...
A co do tematu ciapatych etc , nabijam się z ciapatych bo to kurwy i złodzieje są , czarnuchy jebane tak samo...ale to nie winne dziecko nic mi nie zrobiło , i nie mam zamiaru być "skurwielem na pokaz" jak wy idioci. Urodziło się takie i chuj , bedzie miało przejebane , racja , ale do chuja pana nie wypada się nabijać z czegoś takiego bo jeszcze wam kurwy się takie dziecko urodzi i zobaczymy czy pierdolniesz zdjęcie i wstawisz na Sadistica z podpisem " Moja córka hehehe down , hehe" Pedały.
Jeszcze z rok dwa i będą komenty w stylu
"śmieszy Cię kurwa ten kot, co spadł za kanapę? Bo dla mnie to jest w chuj przykre i nieśmieszne"
Ogarnijcie się. Dziwne kosmiczne dziecko z jakąś wadą na ryja i tyle
W chuj mnie to nie śmieszny, może dlatego, że śmianie się z chorych dzieci jest kurwa w chuj niefajne?
Hmm.. a może to Sadistic? Taki qrwa w ch*j Sadistic?
PS. A nie jakieś kwejkopodobne coś gdzie się stawia kucyki dla Gimbusów?
o nie wierzę Jacy prawdziwi sadole tutaj Ludzie przyzwyczajcie się, że takie rzeczy będą ty wstawiane, a jak nie potraficie to idźcie na jakieś.. przytulasy.pl czy coś
Jeszcze z rok dwa i będą komenty w stylu
"śmieszy Cię kurwa ten kot, co spadł za kanapę? Bo dla mnie to jest w chuj przykre i nieśmieszne"
Ogarnijcie się. Dziwne kosmiczne dziecko z jakąś wadą na ryja i tyle
Przyzwyczajcie się? Człowieku ja moge się śmiać na twoim pogrzebie i jeszcze Ci na grób nasrać jak chcesz....to mnie nie rusza , ujebane głowy nogi ręce , sranie na klate, do ryja , Ujebane palce, zabijanie ciapatych , spuszczanie wpierdolu panienką ...w chuju to mam...ale Nie takie coś.
Jedyne co mnie śmieszy to tagi...."chujowy sweter" bo naprawdę sweter ma chujowy
W chuj mnie to nie śmieszny, może dlatego, że śmianie się z chorych dzieci jest kurwa w chuj niefajne?
To co Ty w takim razie na sadolu robisz?!
To co Ty w takim razie na sadolu robisz?!
Nie zapomnij o 75 innych którzy tutaj nie pasują. Właśnie przez takich ludzi Sadol przestaje być Sadolem. Przez nich zaczyna schodzić na psy. Jak nie pasi to do innego zjebanego portalu z "Słitaśnymi" rzeczami albo . Tyle w temacie. Brzydzę się wami
Nie zapomnij o 75 innych którzy tutaj nie pasują. Właśnie przez takich ludzi Sadol przestaje być Sadolem. Przez nich zaczyna schodzić na psy. Jak nie pasi to do innego zjebanego portalu z "Słitaśnymi" rzeczami albo . Tyle w temacie. Brzydzę się wami
Oo kurwa kozak...pół roku na sadolu i każe innym wypierdalać Odznaczyłeś już Fekalia na hardzie?
@UP, Ludziska, jeśli was bawi to, jak cierpią takie dzieci, to gratuluję wam dojrzałości i rozumu. To nie chodzi o to, że to sadistic, wiem co to za portal, codziennie przeglądam harda, naśmiewam się z ciapatych, małp, ruskich itd. ale bez jaj, jakim trzeba być debilem, żeby wyśmiać chore dziecko, bo to niby jego wina, że takie jest? A jakbyś Ty miał downa, autyzm, hiva, sepse, trąd, urodził się bez nóg i rąk potrafiłbyś się śmiać z tego jak cierpisz, nie sądzę...więc opanujcie się, póki nie jest za późno.
a teraz... strzał w stopę przez kolano i tętnicę dla Ciebie...
a czy ciapaty czy też Rusek miał wybór, jak, kiedy lub gdzie się urodzić?
wiadomo, choroba to straszna rzecz/przypadłość, ale trzeba mieć też dystans bo inaczej bedziesz miał zawał tuż po odwiedzeniu szpitala/większej wsi czy też "UWAGI" na tefałenie.
myslenie polaczka detected
No na szczęście większość ludzi śmieje się z ciapatych nie dlatego, że mają śmieszne turbany tylko dlatego, że są jebanymi zacofanymi debilami i chcą wprowadzać swoje porządki tam gdzie ich nie proszą. To, że są bezmyślni i jedyne co im wsadzisz do łba to koran - to już ich wina.
O chuj, ale nam się twardziel trafił, wydaje mi się, że wszystko już osiągnąłeś i wszystkim już imponujesz
A autorowi posta, skoro taki wesołek, życzę takiej córeczki żeby śmiał się calutki dzień, jak już wróci do domku z gimnazjum.
PS.
Jak zobaczyłem to zdjęcie to śmiałem sie tak, że spadłem z fotela
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów