Kolejny skarb z TVN, "śmieszny komentarz" lektora z Kuchennych Rewolucji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Brak słów? Po 14 sekundach filmu? Rzeczywiście bieda umysłowa w naszym kraju...
japierdole,sie usmialem...
na chuj to tutaj wrzuciles? chcesz sie pdozielic brakiem poczucia chumoru ?
na chuj to tutaj wrzuciles? chcesz sie pdozielic brakiem poczucia chumoru ?
@up
Ogarnij się Iza,bo spermę masz we włosach.A tak serio, to poświęć w weekend trochę czasu na naukę ortografii.W poniedziałek masz na rano
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Ogarnij się Iza,bo spermę masz we włosach.A tak serio, to poświęć w weekend trochę czasu na naukę ortografii.W poniedziałek masz na rano
WIELKI BIAŁY NAPIS
jakby co to to nie miało być śmieszne (niektórym pajacykom trudno przeczytać opis)
Co to magda gesler prowadzi teraz rewolucje w pokoju lekarskim w szpitalu ?
Typki pewnie non stop się opierdalały, w takim wypadku ironia jak najbardziej na miejscu, chuj że nieśmieszna. Mnie dziwi, że komuś się chciało marnować czas na wycinanie tego mało ciekawego fragmentu. Niby to tylko chwila, ale po co?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów