📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
siwy989 napisał/a:
A ja myślałem,ze to PIANKA DO GOLENIA.Ksiądz kłamie.Po pierwsze tam w tej szkole ,była śmietana ARO, a nie Dr.Oetker
siwy989 napisał/a:
Po pierwsze tam w tej szkole ,była śmietana ARO, a nie Dr.Oetker
widać kto był ten wie
Od dzisiaj inaczej patrzę na swoje kolano.
Ale nie upierdolę sam sobie, za mało piw będzie
Ale nie upierdolę sam sobie, za mało piw będzie
Czegokolwiek tam użyli, było to kurwa czystym debilizmem.
Teraz jakies kurwa dzieci i inne huje beda robily z tym gownem obrazki ja pierdole nawet na sadolu to juz jest
@siwy989 i jak smakowała ?
Czy to teraz będzie pojawiło się w każdym serwisie z obrazkami i filmami, bez względu czy to kwejk, chamsko, czy sadistic?
Trzeba piętnować takie zachowanie a internet jest idealnym orężem do tego ;p
Idzicie na kolana dla Chrystusa, amen
jak zwykle jak coś sie w kościele dzieje to wszyscy nagle robią sie znawcami od udowadniania że Boga nie ma i pokazują jacy to księża nie są. skoro tacy z was ateiści to powinno was to gówno obchodzić.
ja mam wyjebane, niech sobie robią co chcą, mogą nawet sie ruchać .
ja mam wyjebane, niech sobie robią co chcą, mogą nawet sie ruchać .
@up
tylko że ja bym się oburzył gdyby mojego dzieciaka to spotkało a nie w obronę takiego typa brać i nie mówię że wszyscy są tacy.Po prostu są takie czasy że w końcu ukazuje się ta gangrena tocząca kościół i mało kto daje się już nabierać ;)heh co to za inicjacja lizanie kolan ;d jestem ciekaw co za kulisami było ;p
tylko że ja bym się oburzył gdyby mojego dzieciaka to spotkało a nie w obronę takiego typa brać i nie mówię że wszyscy są tacy.Po prostu są takie czasy że w końcu ukazuje się ta gangrena tocząca kościół i mało kto daje się już nabierać ;)heh co to za inicjacja lizanie kolan ;d jestem ciekaw co za kulisami było ;p
Ja na dniu kota w I klasie, w zwykłym liceum, musiałem przebrać się za baletnicę... Tak mendy, naśmiewajcie się, kurwa! Gdzie wtedy były media i inni wojujący ateiści, którzy nagle się obudzili, kiedy klecha kolana sobie kazał oblizywać?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów