📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
W Manaus trwa kampania promująca kąpiele i w ogóle higienę osobistą?
trudno...
[...]
W piekle wszystkim złodziejom diabły prącie w kącie utną...
Czekałem aż zaczną do nich strzelać, lecz niestety się nie doczekałem
Co jak co ale to chyba pierwszy film z ich stron który powoduje nawet lekki uśmiech.
Imperator_Jan napisał/a:
Co jak co ale to chyba pierwszy film z ich stron który powoduje nawet lekki uśmiech.
co Ty tu robisz jak nie cieszy Cię torturowanie drobnych złodziejaszków?
Szkoda, że tak nie wygląda już w Polsce śmigus dyngus. Teraz to posypałyby się zgłoszenia do prokuratury, że ktoś został oblany. Może to zabrzmi jak słowa starego dziada, ale ,, kurła kiedyś to było"
Już za mniejsze przewinienia ludzie giną w Brazylii. Czekam na kontynuację na hardzie
SpeedyG napisał/a:
Szkoda, że tak nie wygląda już w Polsce śmigus dyngus. Teraz to posypałyby się zgłoszenia do prokuratury, że ktoś został oblany. Może to zabrzmi jak słowa starego dziada, ale ,, kurła kiedyś to było"
Co widzisz fajnego w oblewaniu woda obcych ludzi? Kurwa jak skończyłeś 5 lat nie powinno Cię to już bawić,. Dorośnij wreszcie.
Ooo mamy tu sebiksa debila. Takiemu jak ty to łapy połamać przed tym zjebany świętem. 27 lat a jaki dziecko z ciebie. Żebyś kurwa wpadł do szamba i się w nim utopił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów