Nieźle wytrenowane usta.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W pokoju by kurwa posprzątała a nie sie durna pizda dymem bawi.
To już powinno wylądować w "było.pl"... ile jeszcze tego wrzucicie?
Pierwsze dwa z brzegu z kółeczkami z dymu:
sadistic.pl/niezle-tricki-z-dymem-vt237108.htm
sadistic.pl/kolka-vt362662.htm
Ten moment z popychaniem kółka dymu też tu był gdzieś...laska nie zrobiła nic nowego.
Pierwsze dwa z brzegu z kółeczkami z dymu:
sadistic.pl/niezle-tricki-z-dymem-vt237108.htm
sadistic.pl/kolka-vt362662.htm
Ten moment z popychaniem kółka dymu też tu był gdzieś...laska nie zrobiła nic nowego.
@up, idąc Twoim tokiem myślenia, to wszystkie wypadki samochodowe powinny lądować w było.pl
bo każdy przedstawia to samo...
bo każdy przedstawia to samo...
Ale ma szpachli na ryju, długo się musiała przygotowywać do nagrania
up homoseksualiści. Gdyby zaczęła wam bawić się tymi stulejami to byście inaczej gadali.
Spoko, ale...
Tym e-gównem to się możesz cały dzień bawić i uczyć + więcej dymu. Mogłaby pokazać takie akcje z normalnego szluga, ew. blanta - wtedy bym powiedział: niezła jest
Tym e-gównem to się możesz cały dzień bawić i uczyć + więcej dymu. Mogłaby pokazać takie akcje z normalnego szluga, ew. blanta - wtedy bym powiedział: niezła jest
W chuju mam te pedalskie e papierosy, a laska jakaś zjebana bo poza tym, że pali to gówno to jeszcze ma brwi odrysowane od szklanki
Ale co w tym kurwa sadystycznego? Jakby się tym głupia sucz udusiła to jeszcze może bym to przyjął na spokojnie, ale to jest jakieś chujwieco i to jeszcze na główną trafia. No kurwa jebani imbecyle, którzy to wstawiają i jebani imbecyle, którzy dają temu zjebanemu filmikowi piwa. A żeby ta dziwka sraczki od tego dostała. Wybuchłem kurwa, idę sobie zwalić to mi może przejdzie.
@ up up, brwi złe, tapeta zła, syf w pokoju żle i do wszystkich powyższych pedałów ja i tak bym ruchał
tarcer123 napisał/a:
up homoseksualiści. Gdyby zaczęła wam bawić się tymi stulejami to byście inaczej gadali.
A ty co? Jakiś kryptopedał?
Mów po męsku a nie jak lewicowa ciota w rurkach na marszu kodu.
Banda pedałów a nie homoseksualiści
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów