Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Żart" ten więc ani śmieszny, ani mający się jakkolwiek do rzeczywistości, po prostu jak przy pomocy Adolfa zaimponować podobnym autorowi tępym bezmózgom.
--------
Dobry dowcip o Żydach w czasie IIWŚ to np.:
- Czarne i wisi na szyi u Żyda?
- Doberman.
(żeby nie było, że jakoś szczególnie tematyka mi nie pasuje).
to jest tak jak z chujstiko czy jak mu tam, dostaje zawsze określoną ilość piw z czego 1\3 to sam sobie stawia swoimi multi, czieszą się dzieci, ale jak pisałem, masz 20-30 lat i uznasz to za gówno
Powiem tak, te obrazki z dopisanymi tekstami nie są śmieszne, śmieszy może to tylko bardzo młodych ludzi, ale jak ktoś ma ze 3 dychy to ma już tego dość
to jest tak jak z chujstiko czy jak mu tam, dostaje zawsze określoną ilość piw z czego 1\3 to sam sobie stawia swoimi multi, czieszą się dzieci, ale jak pisałem, masz 20-30 lat i uznasz to za gówno
Jak żeś taki dorosły i dojrzały to na chuj tu wchodzisz? Powyższe to chuj, ale od fantastico to się odpierdol, ok?
ludzie. opanujcie się.
śmiem twierdzić ze większość waszych prababć by się nie śmiała.
bo moja mi opowiadała jak skurwysyny weszli do domu, rozjebali chatę, zabrali dwójkę dzieci, a pradziadkowi wjebali tak, że w żniwa zapierdalała sama na gospodarce.
każdemu kto się tak cieszy i mieszy do uśmiechnętego hitlera na śmiesznym w huj obrazku,
serdeczny huj w dupe
a idź na kwejk się żalić.te wszystkie memy z Hitlerem
ludzie. opanujcie się.
śmiem twierdzić ze większość waszych prababć by się nie śmiała.
bo moja mi opowiadała jak skurwysyny weszli do domu, rozjebali chatę, zabrali dwójkę dzieci, a pradziadkowi wjebali tak, że w żniwa zapierdalała sama na gospodarce.
każdemu kto się tak cieszy i mieszy do uśmiechnętego hitlera na śmiesznym w huj obrazku,
serdeczny huj w dupe
Co do babci, to użyję słów z Misia Barei - "Ale nie tylko satyrą i piosenką, nie tylko żartem walczyła ludność z okupantem". Poprzednie pokolenia nie były tak drętwe jak się współczesnym luzakom wydaje.
nie będziesz mi chuju mówił gdzie mam wchodzić a gdzie nie lizodupie chujstiko
a jaranie się opisami chujstiko to ciota i chuj
@thewhitestar
nie będziesz mi chuju mówił gdzie mam wchodzić a gdzie nie lizodupie chujstiko
a jaranie się opisami chujstiko to ciota i chuj
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów