Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A skąd wiesz, że bez powodu? Nie było cię tam 5 minut, 10, 15, czy godziny wcześniej. Za darmo takiego oklepu się nie dostaje.
cofnij się w czasie i zobacz jak czarnuchy prały białych nawet dziadków i babcie za nic bo taka gra czy uda się znokautować 1 hitem z nienacka jak zawsze... bo boją się że ktoś odda... więc nie pierdol, widać że typ wychodzi z zakupami w ogóle się tego nie spodziewał, kumple z USA mówią że te czarnuchy w USA potrafią na autostradzie bez powodu strzelać do aut jadących... jebie ich czy rodzinka w aucie dostanie czy nie ... o tym się milczy i udaje że to normalne
A skąd wiesz, że bez powodu? Nie było cię tam 5 minut, 10, 15, czy godziny wcześniej. Za darmo takiego oklepu się nie dostaje.
Już widać pedał, lewak, będzie małpy bronić, że to przecież instynkt.
Kiedyś użyłem w swym komentarzu odnośnie Twego dodanegi filmu słowa "smoluch" i teraz widzę od tamtego czasu, iż napierdalasz beznamiętnie smoluchów.
I używasz tego stwierdzenia określenia.
Wiesz w ogóle co to znaczy? Jaką ma siłę?
Smoluchu?
@ do Mrs Jesse.Pinkman
Kiedyś użyłem w swym komentarzu odnośnie Twego dodanegi filmu słowa "smoluch" i teraz widzę od tamtego czasu, iż napierdalasz beznamiętnie smoluchów.
I używasz tego stwierdzenia określenia.
Wiesz w ogóle co to znaczy? Jaką ma siłę?
Smoluchu?
pierdole Ty po polsku piszesz czy jakieś UPA ? Niby rozumiem co chciałeś przekazać ale jakoś strasznie ciężko poskładać to w całość.
Kiedyś w Teksasie nie do pomyślenia sytułacja. Czarnemu by do głowy nie przyszło by podnieść rękę na białego bo wie że by mu obie ręce ujebali przy łokciach ....a teraz
Tak "sytułacja"
Same ukry tu trollują
pierdole Ty po polsku piszesz czy jakieś UPA ? Niby rozumiem co chciałeś przekazać ale jakoś strasznie ciężko poskładać to w całość.
UPA cię w dupę ruchało jak byłeś w łonie swej matki.
To w skrócie.
PS: twój stary też cię zaliczył.
Już widać pedał, lewak, będzie małpy bronić, że to przecież instynkt.
Pedał i lewak to tak pisali o twoim starym w grypsach, jak go z Mielony do Tworek przenosili, by w nowym kwaterunku dalej był cwelem, jak na Mielonie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów