📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jeb za szyję
Mogli go zostawić , zawsze trochę wiecej oktanów w paliwie
No i pięknie! Za 20 milionów lat zamieni się w jakiś tam mazut i chociaż przyda się na opał.
Jaki kraj, taki Han Solo w karbonicie.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Mi to wygląda na morderstwo pianisty podczas wykonywania jakiejś soczystej improwizacji
Raider napisał/a:
A gdzie ty widzisz odciętą nogę ślepy tempaku ?
trochę kultury... nasze spojrzenie różni się ponieważ:
1. mam słownik tępaku
2. mam pingle
3. mam wyobraźnię
I myk do mauzoleum.
W Archiwum X mieli rację z tymi obcymi ukrywającymi się w pokładach ropy
REsadER napisał/a:
trochę kultury... nasze spojrzenie różni się ponieważ:
1. mam słownik tępaku
2. mam pingle
3. mam wyobraźnię
1. Wątpliwe
2. Zmień pingle
3. Zapewne, za to logicznego myślenia brak
Pierwsze 2 sekundy filmu piękne ujęcie gotującej się smoły, albo innego lepiszcza ropopochodnego. Gościu po prostu wpadł do tygla, z wrzącą smołą, kikuta ma oczywiście wszystkie, do tego dobrze upieczone.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów