Ktoś musiał ich omyłkowo z ZOO wypuścić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Małpy galerianki.
Walczą o terytorium.
Cóż za majestat przyrody...
Burn! Loot! Murder!
Walczą o terytorium.
Cóż za majestat przyrody...
Przydała by się kompilacja takich filmików i pokazanie ich wielbicielom mahoniów
Wyślij do bolodbytu, użytkownik sadola, będzie ci udowadniał, że w hierarchii człowieczeństwa stoisz niżej niż te małpy
Wolę karmienie żyraf
negatywy już samym istnieniem psują cywilizacje, chodzą i marnują tlen....
Jeżeli USA tego nie powstrzymają, (powrót segregacji rasowej, jakiś rzadki przypadkowy wirus który atakuje tylko czarnych lub po prostu polowanie jak na safari, bo chu wie co innego) to ten kraj jako taki przestanie istnieć za naszego życia jeszcze. To będzie spustoszaly kontynent ogarnięty wojną i epidemią wszystkiego co ku..a najgorsze.
turor napisał/a:
Wyślij do bolodbytu, użytkownik sadola, będzie ci udowadniał, że w hierarchii człowieczeństwa stoisz niżej niż te małpy
Chyba coś ci się pojebawszy. Nigdy nie powiedziałem, że jakikolwiek białas stoi w przytoczonej hierarchii niżej niż czarnuchy. Powiedziałem nie raz, że niektórzy zachowują się gorzej od małp, a to jest różnica. Jak już przytaczasz moje rasistowskie hasła to chociaż cytuj je jak należy bo przez ciebie wychodzę na jakiegoś miłośnika naczelnych albo innego komucha
To są Ci inżynierowie co ich lewactwo chce do nas zaprosić?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów