podał do dymisji... w tym kraju to jest kurwa niemożliwe... nie wiem czy takie informacje które docierają do nas że jakiś tam polityk/minister w Niemczech/Francji itp zrobił jakiś przekręt i go złapali to podaje się do dymisji, a u nas? uuu nie proszę państwa to są pomówienia i trzyma się koryta jeszcze mocniej i kombinuje dalej byle go nie złapali tym razem...
zresztą, u nas nie ma żadnego rozliczania z obietnic przed wyborczych... zawsze było poprostu tak że ci co obiecywali to poprostu tego nie zrobili, Tusk poszedł o krok dalej i zrobił odwrotność tego co obiecywał
no ale przecież musimy pomagać innym krajom UE tylko dlatego że my nie mieliśmy "kryzysu"... to kuźwa jak karać kogoś za to że zrobił coś dobrze...
co już było mówione (pisane) Polska piękny kraj z piękną i bogatą historią, można być z niej dumnym, ale niestety tym nie wykarmisz siebie, a tym bardziej rodziny... dodatkowo wyjeżdzając gdziekolwiek lepiej nie mówić że jest się Polakiem bo niestety różne elementy już nam zdążyły zrobić za granicą chujową opinie (poza tą o złodziejach i pijakach która funkcjonowała wcześniej)
co do opłaty za studia to się całkowicie zgodzę że powinna taka być, nie wiem jaki jest system w Anglii, ale taki jak jest w USA by był wystarczający. dostajesz kredyt studencki który zaczynasz spłacać po skończeniu nauki, a nie tak jak u nas ohohohoho doiłem państwo przez x lat studiując medycyne, a teraz wypierdalam zagranicę pracować...
co do zasiłków, nie wiem co mają do tego prawicowe lub lewicowe poglądy...