📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Noo, z niemkami to z pewnością by się nie zgodził
Niemka pewnie z importu a Koreanka chyba coś sztucznego w sobie ma...
Ja bym się na taką Niemkę chętnie zgodził.
W ogóle nie wiem, skąd wziął się stereotyp brzydkich Niemek. Dotychczas spotykałem prawie same ładne.
W ogóle nie wiem, skąd wziął się stereotyp brzydkich Niemek. Dotychczas spotykałem prawie same ładne.
O, Bob z Fight Clubu
Dziad z Lasu napisał/a:
Ja bym się na taką Niemkę chętnie zgodził.
dziwny masz gust...
Drugie i ostanie zdjęcie ci się pomieszały. Nie wiem tylko, czemu Brytyjka ma na dupie "Germany", pewnie z przodu ma "Sucks". I wszystko się zgadza.
Angielki mają statystycznie największe piersi wśród narodowści, więc widać, że niekoniecznie jest się czym chwalić.
Przy włoszce czekałem na perukę pod pachą! W końcu "To takie włoskie..."
Angielki są strasznie brzydkie raz szła taka dosyć ciekawa kobieta i z bratem założyłem się że to Polka i oczywiste było to że wygrałem:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów