18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nabs 2012-08-28, 3:44
@Luck95 przecież z życia można brać pełnymi garściami, bawić się i jednocześnie sprawić żeby to życie nie było bezsensowne jak tirówki. Jedno nie wyklucza drugiego.

@Darksaider - od kiedy myślenie o tym co będzie jest negatywne? ja zawsze wolę spodziewać się wszystkiego, niż potem być zaskoczony, jak 16 latka po seksie bez zabezpieczeń.

Religia to jest gówno, ale nie każda, i nie w każdym sensie. Zrozum ty, jak i pozostali niech to pojmą, że nie ma rzeczy tylko złych, lub rzeczy tylko dobrych.
Zgłoś
Hennka 2012-08-28, 10:14
wielkie piwo:)
Zgłoś
glistownik 2012-08-28, 13:30
Religia jest dobra to ludzie są źli. No i oprócz tego zamknięci w schematach a w tych czasach mocno zmanipulowani. Ale zaraz ktoś mi napisze "ty ograniczony chuju". Od razu odpisuje: Bóg to nic więcej jak wyłączenie schematów i poglądów ( przykład Budda czy Jezus ) i po prostu skupienie się na życiu, obserwowanie go, uczenie się, poznawanie, zdumiewanie się nad rzeczami które niby są takie oczywiste. Widzenie świata takim jaki jest że pieniądz to kartka papieru z nadrukiem, wszystko wydaje się łatwiejsze, rozumiemy ludzi widzimy jak są zaprogramowani i łatwo ich czytamy. A w ogóle najlepszy w tym jest brak jakiegokolwiek uczucia strachu, nie bój się niczego o nic i nikogo. Jak chcesz to zostań kim chcesz myśl o tym pracuj nad tym, poświęć się temu co chcesz i nawet nie spodziewasz się jak szybko to do ciebie przyjdzie. Oczywiście jeśli jesteś gimbusem to wypierdalaj bo na chuj ci osiąganie czegokolwiek jak nic nie potrzebujesz oprócz kasy starych, no chyba że jesteś wyjątkiem i jednak chcesz coś osiągnąć.
Zgłoś
mozz87 2012-08-29, 20:04
Zgłoś
Darksaider 2012-08-31, 19:04
fioletowyaligator napisał/a:

(...)

Masz tok rozumowania, który zatrzymał się na starożytności... że ktoś wymyślił tranzystor wcale nie oznacza, iż wynalazł komputer.
Ci ludzie o których wspominasz byli protagonistami, którzy dali podwaliny pod fundamenty dzisiejszej nauki, nic ponadto.
W pewnym momencie -czego pewnie nie zauważyłeś- każde z tych nurtów poszło swoją drogą.
Nie kwestionuję nauki tylko filozofię, więc proszę mi tu niczego nie imputować.

Nabs napisał/a:

@Darksaider - od kiedy myślenie o tym co będzie jest negatywne? ja zawsze wolę spodziewać się wszystkiego, niż potem być zaskoczony, jak 16 latka po seksie bez zabezpieczeń.

Między myśleniem a "myśleniem" ja widzę dosyć radykalną różnicę, aczkolwiek co ja tam wiem.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem