smutny filmik (oglądaj z dźwiękiem i do końca)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dzikrobert napisał/a:
(oglądaj z dźwiękiem i do końca)
Wolę bez - nie lubię katować swoich uszu gównem.
Ale piwo dam, bo faktycznie, film jest smutny... bo mnie sadystycznie satysfakcjonuje!
dzikrobert napisał/a:
smutny filmik (oglądaj z dźwiękiem i do końca)
Polskich znaków diakrytcznych zabrakło na tagi?
Tagi: wypadek :: motor :: smierc :: muzyka :: smieszne :: bass :: boosted
polska język trudna język
dzikrobert napisał/a:
polska język trudna język
Zwłaszcza widać po ludziach, którzy nie zaczynają zdań z wielkiej litery, oraz nie dają przecinków tam, gdzie powinny się znajdować.
Pierwsza akcja to ten polak co jego bystra żonka po jego śmierci wrzuciła filmik jak zapierdala po mieście.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Wnioskuję o dostęp do internetu tylko dla osób z wynikiem +85% z matury rozszerzonej z języka polskiego.
To sobie po prostu odetnij kabel od modemu i po sprawie.
W moim zawodzie każdy wie, że przecinanie kabla telekomunikacyjnego wiąże się ze zwarciem 8 przewodów w skrętce, co może uszkodzić urządzenie modulująco-demodulujące lub kartę sieciową gdyż przewody RX i TX działają na niższych napięciach. A jeśli chodziło Ci o kabel od strony providera to przecinając światłowód jednomodowy narażamy się na oślepienie laserem o długości fali ( w zależności od okna transmisyjnego) 1310μm lub 1550μm. Pozdrawiam
ja wiem, czy taki znów smutny ten film? ktoś czeka na nerkę, ktoś dostanie nerkę
@dzikirobert
Tak kurwa, interpretacja wierszów według klucza jest bardzo potrzebna każdemu użytkownikowi internetu.
Tak kurwa, interpretacja wierszów według klucza jest bardzo potrzebna każdemu użytkownikowi internetu.
dzikrobert napisał/a:
W moim zawodzie każdy wie, że przecinanie kabla telekomunikacyjnego wiąże się ze zwarciem 8 przewodów w skrętce, co może uszkodzić urządzenie modulująco-demodulujące lub kartę sieciową gdyż przewody RX i TX działają na niższych napięciach. A jeśli chodziło Ci o kabel od strony providera to przecinając światłowód jednomodowy narażamy się na oślepienie laserem o długości fali ( w zależności od okna transmisyjnego) 1310μm lub 1550μm. Pozdrawiam
Ło kurwa... a któreż to okna transmisyjne mają 1310μm lub 1550μm??
Po drugie primo:
Światło wydostające się z nieprecyzyjnie przeciętego światłowodu jest tak bardzo rozproszone, że jedyne co ci grozi to wydatek na nowego patchcorda lub pigtaila plus koszt spawania.
A po trzecie primo to:
Obecnie stosowane urządzenia nazywane modemami nie wiele mają z urządzeń modulująco-demodulujących.
Jak chcesz błysnąć inteligencją to rób to starannie, a nie rzucaj określeniami które wydają ci się mądre, a nie są...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów