Kiedy programiście się nudzi...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up Poluj na Labtec`ki podświetlane.
Tylko omijaj model y-uz98 - Labtec Ultra Flat Illuminated.
Ja wpierw kupiłem dwie do głównych komputerów
a dopiero później popaczałem na yutubie co to jest.
Jest podświetlana, ale nie literki i cyferki!
Wygląda to jak lawa pod przyciskami.
Chuj z tym, przyzwyczaiłem się ale do rozmieszczenia
strzałek, Page Up/Down itd. Nie przywykniesz.
Przez trzy lata nie przywykłem...
Tak toto wygląda -> youtube.com/watch?v=GgH_xu71u3E Nie mogę dodać poprawnie sznurka, bo
film prywatny.
Byłbym zapomniał. Są w chuj wygodne. Choć ciut głośne.
Nie są całkowicie "plaskate" i skok klawisza jest wyczuwalny.
Tylko omijaj model y-uz98 - Labtec Ultra Flat Illuminated.
Ja wpierw kupiłem dwie do głównych komputerów
a dopiero później popaczałem na yutubie co to jest.
Jest podświetlana, ale nie literki i cyferki!
Wygląda to jak lawa pod przyciskami.
Chuj z tym, przyzwyczaiłem się ale do rozmieszczenia
strzałek, Page Up/Down itd. Nie przywykniesz.
Przez trzy lata nie przywykłem...
Tak toto wygląda -> youtube.com/watch?v=GgH_xu71u3E Nie mogę dodać poprawnie sznurka, bo
film prywatny.
Byłbym zapomniał. Są w chuj wygodne. Choć ciut głośne.
Nie są całkowicie "plaskate" i skok klawisza jest wyczuwalny.
Raczej haker. Przecietny programista to caly chuj wie o komputerach i niskopoziomowych rzeczach.
Włączony komp, trać prąd i graj w snaka! na klawiaturze Bo granie na kompie jest zbyt mainstreamowe
@up
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAH, toś dojebał. Spec od zabezpieczeń tworzący jakieś elektroniczne pierdoły?
Co tu jest niskopoziomowego? Diody?
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAH, toś dojebał. Spec od zabezpieczeń tworzący jakieś elektroniczne pierdoły?
Co tu jest niskopoziomowego? Diody?
^ Gdybys przeczytal na czym polegal hack tej klawiatury to bys sie nie osmieszal. Bylo od chuja zabezpieczen. M.in. szyfrowanie, security bit itd. Ogolnie caly firmware musial byc zrewersowany i scrackowany.
O ja pierdziu chyba naprawdę robię się stary, teraz monitory przejęły funkcje klawiatur (dotykowe) a klawiatury role wyświetlaczy. Jeszcze trochę to zamiast srać do kibla to będziemy żarcie wciągać a do piekarnika iść za potrzebą
o niczym tak bardzo nie marzyłem jak o graniuw węża na klawiaturze....
prawdopodobnie ta rewelacyjna gierka ma za duze wymagania jak na mojego ajbiema
normalny facet jak się nudzi to se konia wali en osobnik najwidoczniej jest zboczony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów