Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Śniady książę poszukiwany
pytolsky • 2024-05-14, 13:04
Kiedy idziesz do klubu, a okazuje się że trafiłeś do Klubu Wielbicieli Kaszanki.

Mokebe nawet nic nie musiał robić. A p0lki jak to p0lki...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Genius510 2024-05-15, 4:48 1
Tu komentarz jest krótki...kurwiska i tyle w temacie
Zgłoś
k................8 2024-05-15, 7:29 3
Tatusiowie pewno zadowoleni.
A i my też będziemy, jak jednej czy drugiej, czarnuch te śliczną mordę obije.
Zgłoś
Twójstarytoczyta 2024-05-15, 9:19 1
Czarną widzę dla nich przyszłość, tj jak małpa porzestawia im kichy w tych rozklapciuchach i pojawi sie na świecie maly MKBEWE one typowo polsko roztyją się jak Dorota Weltmeister to wszyscy i Wszystko bedzie omijalo szerokim łukiem kurwisko.
Zgłoś
MonkOfDoom 2024-05-15, 19:10
Zgłoś
ibrahim 2024-05-17, 1:28
Życie jest najlepszym nauczycielem życia; ale za każdą lekcję każe sobie słono płacić: bólem, cierpieniem, łzami, potem i krwią. Można tego wszystkiego uniknąć i wziąć darmowe korepetycje u Rodziców, którzy takie lekcje odebrali i za nie zapłacili. Ale kto by tam chciał słuchać starych zgredów.
Zgłoś
Pablo12011987 2024-05-19, 9:37
majeńka napisał/a:

Wiadomo co będziecie pierdolić, ale wam mówię: to jest DOKŁADNIE taki sam stopień zjebania umysłowego jak ci z was którzy twierdzą że tylko biali. Rasizm to rasizm. Każdy rasista to idiota, nie ważne w którą stronę.
Żeby nie było że gadam ideologicznie, zróbcie symulację: losujemy oceny dla danej populacji (cechę wg. której wybieramy, np. w związku liczy się nie tylko inteligencja, ale dla uproszczenia weźmijmy jedną liczbę) według rozkładu normalnego; weźmy populacje A i B mające różną średnią.
I wybieramy według jednego schematu:
- tylko z grupy A (prawacki rasizm)
- merytorycznie, wyłącznie po ocenie
- według parytetów (lewacki rasizm)
I po wybraniu najlepszych kandydatów zobaczcie jakie oceny wam wychodzą.
I nie, nigdy w życiu nie robiłam czarnej ani pały ani cipy — ani też żadnej nie-polskiej.

Wiesz nie interesują mnie schematy, rozkłady, symulacje... Jestem człowiekiem posługuję się logiką dla mnie prostą i dla innych też... Nie wierze w tabelki i inne takie sprawy... Brakuję wrzucenia statystyki gdzie idę z psem na spacer i mamy razem po 3 nogi...
Ale do tematu... Jesteśmy polakami i w nasze geny rasizm jest wpisany... Ja widzę nasz kraj w którego ramy składają się wiara, rasa, kultura i inne rzeczy które nas łączą jeśli wrzucimy coś co nie jest w tych ramach zatracamy się...

Jak dla mnie cywilizacja zaczeła się w europie (chociaż przywędrowała z afryki...) I teraz pytanie jakie jest największe cywilizacyjne osiągnięcie rdzennych mieszkańców afryki... Chata z gówna ... Jeśli biały człowiek by ich nie wziął z tego zadupia dla swoich potrzeb nie usłyszałaby świat że czarny człowiek coś osiągnął...

Każdy rasista to idiota, nie ważne w którą stronę. proszę Ci znajdź sobie czarnego chłopa i daj znać kiedy zmienisz zdanie
Była kiedyś jakaś szwedka za multikulti... I co się z nią stało??? A no nic multikulti zrzuciło ją z klifu...

Kolejna sprawa na temat logiki jak to jest że kiedy obcokrajowiec przyjeżdża do naszego kraju to cały kraj ma się dostosować do obcokrajowca a nie obcokrajowiec do naszego kraju ???

Więc jak tabelki mają się do tego ??? I czy zdrowy rozsądek można nazwać rasizmem ???
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem