Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Z twoją? Chciałbym, ale ona nie lubi rozmawiać z pełną buzią ty kaleko umysłowa.
Słuchaj głupi psie. A w zasadzie czytaj. Nie mam żony bo jestem gejem wiec ładnie dałeś się oszukać. Nie wypieraj się pedalstwa!!!
Ty wiesz że jesteś niedopierdolony? To jakiś twój pedalski fetysz? Czy poprostu marzy ci się opierdolic mu gałę? Nikt normalny nie wpierdala wszędzie jebanych wstawek na temat halmana. Tobie gościu jakieś tryby poprzestawiało pod kopułką,
kurwa halman to, halman tamto. Ty za chuja nie jesteś normalny.
Halman sam się wszędzie masowo wpierdala i podkreśla, jaki to on wspaniały nie jest. Nawet Bogiem się nazywał. Nie dziw się ludziom, że go teraz gnoją z taką samą częstotliwością, jak się on sam próbował pucować
Słuchaj głupi psie. A w zasadzie czytaj. Nie mam żony bo jestem gejem wiec ładnie dałeś się oszukać. Nie wypieraj się pedalstwa!!!
To dla tego zarywasz do halmana? Oszukać? A gdzieś ty pedale pisał że jesteś hetero??? Z góry niesłusznie założyłem że jesteś normalny -moja wina, pomyliłem się.
No i ładnie się popisałeś przed Halmanem, teraz każdy wie, ze koledzy Halmana są sodomitami
Ty wiesz że jesteś niedopierdolony? To jakiś twój pedalski fetysz? Czy poprostu marzy ci się opierdolic mu gałę? Nikt normalny nie wpierdala wszędzie jebanych wstawek na temat halmana. Tobie gościu jakieś tryby poprzestawiało pod kopułką,
kurwa halman to, halman tamto. Ty za chuja nie jesteś normalny.
Obrońca uciśnionych się znalazł
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów