Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
....... śnieg w Turcji jest jak... jak śnieg w Turcji... hahahah
Do Pana autora wrzuty! Jeżdżę zawodowo do ciapatych i na Bałkany i AFG.... mimo śniegu lepiej sobie radzą niż tata Halmana!!!!! Nie będzie to „ale urwał” ale
....... śnieg w Turcji jest jak... jak śnieg w Turcji... hahahah
Ty wiesz że jesteś niedopierdolony? To jakiś twój pedalski fetysz? Czy poprostu marzy ci się opierdolic mu gałę? Nikt normalny nie wpierdala wszędzie jebanych wstawek na temat halmana. Tobie gościu jakieś tryby poprzestawiało pod kopułką,
kurwa halman to, halman tamto. Ty za chuja nie jesteś normalny.
ja bardzo lubie turków. porządni ludzie
Ja też turków lubię. Spoko i wyluzowani jak mało kto.
Ty wiesz że jesteś niedopierdolony? To jakiś twój pedalski fetysz? Czy poprostu marzy ci się opierdolic mu gałę? Nikt normalny nie wpierdala wszędzie jebanych wstawek na temat halmana. Tobie gościu jakieś tryby poprzestawiało pod kopułką,
Halman pewnie wychodzi z założenia, że nie ważne jak mówią, ale ważne, że mówią. Skoro sam Halman nie spina się o to to nie rozumiem o co ci chodzi.
Myśle ze musisz o mnie z żoną pogadać.
Myśle ze musisz o mnie z żoną pogadać.
Z twoją? Chciałbym, ale ona nie lubi rozmawiać z pełną buzią ty kaleko umysłowa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów