srogie grzmotnięcie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa dobre spodziewałem się jakiejś chujni a tu takie soczyste pierdolnięcie
qrwa taka gigantyczna polana a on go trafił ... to sie nazywa bed luck
mm^^ taki widok raduje moje oczy...
Szkoda skutera :/ Chłopak wylanszony ale widać że na skuterze dopiero początki miał skoro płozy wogóle nie miał opanowanej. A jak to mówią wyobraźnia przychodzi dopiero z doświadczeniem
jak widzę awatar tego pojeba (z całym szacunkiem) to zazwyczaj spodziewam się czegoś dobrego
@up w sensie że miło obraziłeś moderatora?
hyp3 napisał/a:
qrwa taka gigantyczna polana a on go trafił ... to sie nazywa bed luck
"qrwa"? "bed luck"?
Tak z ciekawości, pytanko do osób ogarniających temat: czy skutery śnieżne mają w ogóle jakiś rodzaj hamulca?
Pierdolony, jebnął jak tupolew w brzozę
Pisz człowieku w ogóle, bo to strasznie wkurwia.
=CAMEL= napisał/a:
... skoro płozy wogóle nie miał opanowanej...
Pisz człowieku w ogóle, bo to strasznie wkurwia.
widać zaparowały mu te google i widział tylko swój obsmarkany nos Urwał ładnie
Millduck napisał/a:
Tak z ciekawości, pytanko do osób ogarniających temat: czy skutery śnieżne mają w ogóle jakiś rodzaj hamulca?
gąsienice na pewno maja hamulce, a czy coś dodatkowego jeszcze to raczej mi się nie wydaje
maja hamulec n agasienice, no i troche hamuja silnikiem
zajebista sprawa, szkoda ze kwadrans jazdy w pl kosztuje rownowartosc dniowki
w wypozyczalni pewnei sie wkurwia
zajebista sprawa, szkoda ze kwadrans jazdy w pl kosztuje rownowartosc dniowki
w wypozyczalni pewnei sie wkurwia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów