Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ten namierzany od 1:09 daleko był, usłyszał strzał i nawet się zdążył odwrócić, jak by padł od razu by miał szanse
Strzał usłyszał, mówisz? Kule snajperskie są szybsze niż prędkość dźwięku.
nie ten pan tylko ci panowie
możesz ich zobaczyć w kongresie, knesecie i zarządach koncernów
Co ty kurwa pierdolisz?
Nie rozumiem jednego - dlaczego głowy im tak słabo się rozwalają? Jak korzystają z karabinów snajperskich to muszą mieć kaliber 7.62 albo coś koło tego, a to powinno robić z głowy papkę. Ktoś może się wypowiedzieć?
To proste - czysta propaganda. Większość z tych strzałów prawdopodobnie chybiła celu bądź tylko go drasnęła. Wystraszone niedoszłe ofiary instynktownie dają nura w dół co sprawia wrażenie że padają zastrzeleni. Do tego kozojebcza oprawa audio, wirtualny celowniczek - i można robić kompilację prawie-headshotów.
Swoją drogą na celowniku totalni amatorzy - zero hełmów, oporządzenia, balistyki. Wyszkolenia brak. Część strzałów oddana zapewne do Bogu ducha winnych przechodniów.
Co ty kurwa pierdolisz?
Nie chce mi się pisać eleboratów.
Poszukaj w necie informacji z poza piko i pudelka, a może w ciszy przyznasz mi rację.
Żebym w ogóle mógł przyznać Ci rację to najpierw musisz ją przedstawić (zamiast bełkotu), nie posiadam zdolności czytania w myślach.
Ps: Powiedz mi, na jakiej podstawie stwierdziłeś że czerpię informacje jakiegoś "piko" i "pudelka" (ten drugi portal akurat kojarzę, ale tylko ze słyszenia).
Nie chce mi się pisać eleboratów.
Poszukaj w necie informacji z poza piko i pudelka, a może w ciszy przyznasz mi rację.
Przyznaję ci ELEBORAT za pisownię "z poza".
@up
Żebym w ogóle mógł przyznać Ci rację to najpierw musisz ją przedstawić (zamiast bełkotu), nie posiadam zdolności czytania w myślach.
Ps: Powiedz mi, na jakiej podstawie stwierdziłeś że czerpię informacje jakiegoś "piko" i "pudelka" (ten drugi portal akurat kojarzę, ale tylko ze słyszenia).
Słyszałeś może o tym, że wszelkie konflikty zbrojne po 1945 roku spowodowane były w głównej mierze przez słuzby specjalne USA ?Od wojny w Korei po arabską wiosnę. Wierzysz, że pojechali do Iraku szukać broni chemicznej, a do Afganistanu Bin Ladena? Gdzie tu widzisz religię ? chyba w tv. Zamiast się nadymać i pisac pierdy z octem, weź najpierw ogarnij o czym piszesz.
Od niedawna zamiast dążeń narodowo wyzwoleńczych służby zaczęły wykorzystywać Islam jako najgosze zło. Trafiło to na podatny grunt przy nagonce medialnej i powtarzaniu jak tantra, ze każdy wyznawca islamu to zabójca. Po pewnym czasie zaczęło to miec sens, bo arabowie stojąc w obliczu śmierci z rąk amerykanów zaczęli się bronić. Opór został został skutecznie wykorzystany przez media pokazujące ucinane głowy, zamachy, 11 wrzesnia i pół godziny później tancujących arabów, którzy mieli sie cieszyć z obrotu spraw w NY. Nie przeczę, że spory % z tych ludzi to barachło ale wiodąca rola USA, a de facto koncernów naftowych i zbrojeniowych w podpaleniu 1/3 świata jest nie do pominięcia
do pudelka nawiązuję z tego powodu, że Twoja niewiedza jest tak rażąca, że nasuwa podejrzenie o subskrybcję tych portali
chyba, ze trolujesz
Bardzo ciekawy tekst, przyjemnie się czytało, naprawdę chapeau bas! Nurtuje mnie tylko jedno pytanie, a mianowicie, co to ma wspólnego z moją wypowiedzią (tą wcześniejszą)?
Ps: Domyślam się o co ci chodzi, ale przeczytaj jeszcze raz to co napisałem, tym razem bez dopowiadania sobie całej reszty o moim rzekomym światopoglądzie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów