📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Polecam wycisz dźwięk, jeśli kogoś jak mnie, wkurwia kozojebcza muzyka.
Patrząc na historię ludzkości i wojen religijnych, to naprawdę ponury żart że tyle milionów ludzi poniosło śmierć z powodu jakiegoś niewidzialnego faceta.
PanRewolwerowiec napisał/a:
Patrząc na historię ludzkości i wojen religijnych, to naprawdę ponury żart że tyle milionów ludzi poniosło śmierć z powodu jakiegoś niewidzialnego faceta.
Skoro myślisz, że to wszystko z powodu jakiegoś niewidzialnego faceta, to rzeczywiście, to musi być ponury żart.
@up
Wręcz tarzam się ze śmiechu roniąc jednocześnie łzy rozpaczy.
Wręcz tarzam się ze śmiechu roniąc jednocześnie łzy rozpaczy.
Nie rozumiem jednego - dlaczego głowy im tak słabo się rozwalają? Jak korzystają z karabinów snajperskich to muszą mieć kaliber 7.62 albo coś koło tego, a to powinno robić z głowy papkę. Ktoś może się wypowiedzieć?
@up robi z drugiej strony poza tym używają pocisków NATO. Ale bym postrzelal
1:34 jebany dowcipniś w chuja celował
myślałem, że ktoś znów będzie podpatrywał jak ruchają kozę, ale to dużo lepsze nawet
PanRewolwerowiec napisał/a:
nie ten pan tylko ci panowie
możesz ich zobaczyć w kongresie, knesecie i zarządach koncernów
ten namierzany od 1:09 daleko był, usłyszał strzał i nawet się zdążył odwrócić, jak by padł od razu by miał szanse
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów