📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
Cytat:
Patrząc na historię ludzkości i wojen religijnych, to naprawdę ponury żart że tyle milionów ludzi poniosło śmierć z powodu jakiegoś niewidzialnego faceta.
Cytat:
PanRewolwerowiec napisał/a:
Patrząc na historię ludzkości i wojen religijnych, to naprawdę ponury żart że tyle milionów ludzi poniosło śmierć z powodu jakiegoś niewidzialnego faceta.
nie ten pan tylko ci panowie
możesz ich zobaczyć w kongresie, knesecie i zarządach koncernów
Cytat:
kickyourheadoff napisał/a:
nie ten pan tylko ci panowie
możesz ich zobaczyć w kongresie, knesecie i zarządach koncernów
Co ty kurwa pierdolisz?
a potem poleciało
z mojej strony EOT
Zero pojęcia o maskowaniu wystarczyło dać z tyłu ściankę a na przód zarzucić siatkę maskującą i ryzyko odstrzelenia przez snajpera spada do zera chyba że światło pada do środka.
kickyourheadoff,
Kolega jak widzę cierpi na często spotykany w internecie syndrom braku zdolności czytania ze zrozumieniem, oraz odpowiadania nie na temat.
Kolega jak widzę cierpi na często spotykany w internecie syndrom braku zdolności czytania ze zrozumieniem, oraz odpowiadania nie na temat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów