Jeden z ostatnich wymarłych gatunków Snorlaxa został odkopany (stąd trochę brudu w okolicach paszczy i łapek) i ma się dobrze!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale co to jest kurwa Snorlax ?
@ Sinuh
nie musisz się z tym ukrywac
nie musisz się z tym ukrywac
Snorlax
Pokémon niedźwiedź. Snorlax jest pokémonem normalnym. Ewoluuje z Munchlaxa, gdy osiągnie odpowiednio wysoki poziom szczęścia.
W pierwszej serii Pokemonów Snorlax zajmował w Pokedexie miejsce nr 143.
Występował raczej rzadko, często blokując istotne strategicznie przejścia.
Specjalizacja:
↠ Wartość wysiłku +2 do HP
↠ Zdolność Immunity lub Thick Fat
↠ Grupa hodowli Monster
↠ Doświadczenie • ⓘ 154 podst. exp.
↠ Doświadczenie na Lv100 1,250,000 exp.
↠ Płeć • ⓘ 12.5% ♀/ 87.5% ♂
Pokémon niedźwiedź. Snorlax jest pokémonem normalnym. Ewoluuje z Munchlaxa, gdy osiągnie odpowiednio wysoki poziom szczęścia.
W pierwszej serii Pokemonów Snorlax zajmował w Pokedexie miejsce nr 143.
Występował raczej rzadko, często blokując istotne strategicznie przejścia.
Specjalizacja:
↠ Wartość wysiłku +2 do HP
↠ Zdolność Immunity lub Thick Fat
↠ Grupa hodowli Monster
↠ Doświadczenie • ⓘ 154 podst. exp.
↠ Doświadczenie na Lv100 1,250,000 exp.
↠ Płeć • ⓘ 12.5% ♀/ 87.5% ♂
Masa zwiększona, teraz rzeźba!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów