18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
c................i 2019-09-20, 12:10 21
Ale kuźwa szpetna!
Zgłoś
Alonso 2019-09-20, 12:15 1
Gdybym miał chudego chuja to bym się cieszył z takiej panny.
Zgłoś
~Nei 2019-09-20, 12:16 26
Zgłoś
silwerbalk 2019-09-20, 12:18 5
Kurwa nie ruszył bym jej nawet po pijaku...... Jest dla mnie z tym metalem na mordzie zbyt obeśna chyba że bym mógł w nią życać magnezem....
Zgłoś
Hose88 2019-09-20, 12:28 90
silwerbalk napisał/a:

Kurwa nie ruszył bym jej nawet po pijaku...... Jest dla mnie z tym metalem na mordzie zbyt obeśna chyba że bym mógł w nią życać magnezem....

Rzucać, to po pierwsze, a po drugie magneS, bo magnezu to możesz mieć niedobór, jak szarych komórek, debilu...

Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
Zgłoś
swampman 2019-09-20, 13:17
nawet nie chce sobie wyobrazac
Zgłoś
zadol 2019-09-20, 13:25 1
Łooo panie EmoMetalReptilianka
Zgłoś
Budrys2000 2019-09-20, 13:51
Nie, zdecydowanie nie, jeszcze długo nie.
Zgłoś
kmiecioslaw 2019-09-20, 13:55 3
silwerbalk napisał/a:

Ja po pijaku gorsze ruchałem i to były najlepsze ruchania. Na trzeźwo też się zdarzało , różnica wtedy taka że cipy nie lizałem
Zgłoś
mygyry 2019-09-20, 14:03 2
Co z tego? I tak by mi nie stanął...
Zgłoś
polakwrocek 2019-09-20, 14:28 1
Niema to jak robić z siebie lachociąga. Czekam aż zrobią terapię pozwalającą kobiecie mieć orgazm językowy...
Jak w tych pojebanych japońskich kreskówkach.
Zgłoś
_................e 2019-09-20, 14:40
O cie chuj. Jaka paskuda...
Zgłoś
unreall 2019-09-20, 14:46 4
Hose88 napisał/a:

Rzucać, to po pierwsze, a po drugie magneS, bo magnezu to możesz mieć niedobór, jak szarych komórek, debilu...

Buhahahahhaha Dojebka roku hahhahha
Zgłoś
maniu_1962 2019-09-20, 15:01
Ja bym podłożył
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów