Słyszycie te dźwięki w tle?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Słyszycie te dźwięki w tle?
Ale kuźwa szpetna!
Kurwa nie ruszył bym jej nawet po pijaku...... Jest dla mnie z tym metalem na mordzie zbyt obeśna chyba że bym mógł w nią życać magnezem....
silwerbalk napisał/a:
Kurwa nie ruszył bym jej nawet po pijaku...... Jest dla mnie z tym metalem na mordzie zbyt obeśna chyba że bym mógł w nią życać magnezem....
Rzucać, to po pierwsze, a po drugie magneS, bo magnezu to możesz mieć niedobór, jak szarych komórek, debilu...
Ja po pijaku gorsze ruchałem i to były najlepsze ruchania. Na trzeźwo też się zdarzało , różnica wtedy taka że cipy nie lizałem
Niema to jak robić z siebie lachociąga. Czekam aż zrobią terapię pozwalającą kobiecie mieć orgazm językowy...
Jak w tych pojebanych japońskich kreskówkach.
Jak w tych pojebanych japońskich kreskówkach.
O cie chuj. Jaka paskuda...
Hose88 napisał/a:
Rzucać, to po pierwsze, a po drugie magneS, bo magnezu to możesz mieć niedobór, jak szarych komórek, debilu...
Buhahahahhaha Dojebka roku hahhahha
Ja bym podłożył
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów